Mijn plannen voor 2016

Mijn plannen voor 2016

Om te beginnen wil ik jullie natuurlijk een gelukkig, gezond en vooral liefdevol jaar toe wensen. Het is vandaag alweer 6 januari 2016?! Bizar hoe snel de tijd kan gaan. Oké, 2016 is wel al zes dagen oud, maar het is nooit te laat om mijn doelen c.q. goede voornemens voor 2016 te delen. Laten we beginnen.

Naast goede voornemens, deel ik ook een aantal plannen voor het komend jaar. Naast het feit dat ik per 4 januari fulltime aan de slag ga als PR en marketing consultant, ga ik ook samenwonen, een citytrip naar New York maken en moet ik van mijzelf mijn sporten weer oppakken.. 😉

We beginnen met mijn baan. De afgelopen weken heb ik het al verschillende keren verteld op mijn blog. Ik heb een baan gevonden. Mijn eerste echte fulltime volwassen baan. Hoewel ik al ongeveer een halfjaar geleden klaar was met studeren, is mijn studentenleven nu écht voorbij. Vanaf maandag werk ik vijf dagen per week van 8 uur, oftewel 40 uur per week. Eerlijk is eerlijk, ik vind het best spannend en pittig. Vanaf nu heb ik opeens veel minder vrijheid en ik ben nogal gesteld op mijn vrijheid. Dat is zeker iets waar ik aan het begin aan moet wennen, maar ach dat komt vast wel goed. Daartegenover staat natuurlijk ook dat ik nu geen studenten budget meer heb, maar een mooi salaris en dat is ook niet verkeerd. Hoe dan ook, ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Sporten is toch echt iets
wat een dingetje is en blijft. Ik heb een typische haat-liefde verhouding met
sporten. Ik ben dól op lekker eten, waardoor het verstandig is om te sporten.
Alleen de tijd en de zin om te gaan sporten is vaak een probleem. Toch
moet ik van mijzelf het hardlopen en gewicht hoelahoepen weer oppakken en
misschien maar weer een sportabonnement afsluiten. Een ding is zeker, ik moet
en ga weer bewegen, want mijn lichaam kan hier een daar een stuk strakker.

Een ander groot plan dat
in 2016 gaat plaatsvinden is dat mijn vriend afstudeert (eind januari) en dat
we gaan samenwonen. Mijn vriend studeert in Eindhoven, maar nu die bijna klaar
is, kunnen we eindelijk op zoek gaan naar een plekje voor ons samen. Hoewel we
op dit moment ook al semi samenwonen in mijn studentenkamer, kan ik niet
wachten om straks samen een eigen plekje te hebben. Ik vind het nu al harstikke
fijn om samen te wonen, maar is en blijft wel een studentenkamer in een
studentenhuis. Dan kan ik nog een redelijk grote kamer hebben, maar als je er
met twee mensen woont is het erg krap.

De laatste week van
december hebben mijn vriend en ik nog een citytrip naar New York geboekt.
Aaaah! Ik kan niet wachten. We wilden eigenlijk in februari voor een maand gaan
rondreizen door Amerika en dan ook naar NYC gaan, maar toen vond ik opeens een
baan. Tsja, dat gaat voor. Daardoor gaan we nu geen maand naar Amerika, maar
hebben we een citytrip geboekt voor 8 dagen naar NYC in maart, zodat we alsnog nog naar
Amerika gaan, maar dan korter. Die lange reis door Amerika komt er wel, maar
voorlopig nog even niet. Ik moet eerst even vakantiedagen sparen. 😉

Mijn laatste plan/goed voornemen voor 2016 is, om mijn spullen (lees: kleding, schoenen, make-up etc.) veel beter en meer te gebruiken. Ik heb heel veel kleding, schoenen en make-up die ik slechts een enkele keer gebruik. Zonde eigenlijk, ik zou ze veel meer moeten gebruiken. Tijd om hier een verandering in te brengen. 
Wat zijn jullie plannen voor 2016?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Dina says:

  Woaaaaah wat een tof vooruitzicht zeg voor december! Ik kan me nog helemaal niet voorstellen wat ik aan het einde van dit jaar allemaal aan het doen ben. Als je al zoiets tofs hebt gepland, dan wordt het allemaal toch weer een stukje concreter.

 2. Deisy says:

  Wauw, wat een ontzettende toffe plannen. Ik hoop dat jullie je eigen paleisje gaan vinden om samen te wonen en een toekomst op te gaan bouwen. En natuurlijk hoop ik dat je gaat knallen bij je nieuwe baan, maar daar twijfel ik geen moment aan topper. Begrijp ik het nou goed dat je twee keer naar NYC gaat? Of alleen in december (zie ook maart staan namelijk). In ieder geval heel gaaf zeg, een mooi vooruitzicht zeg <3

  • admindiolifestyle says:

   Wat lief, dank je! Nee, ik ga in maart, maar afgelopen december heb ik de tickets geboekt. Oeps! Niet helemaal duidelijk! Haha!

 3. Marloes Meeusen says:

  Hele mooie doelen! Ook wel haalbaar denk ik zo. En wat tof dat je naar New York gaat!

 4. Manon Boerakker says:

  Oh my wat gaaf dat je in December naar NY gaat. Ik mis het wel een beetje hoor! Je gaat er zeker genieten.

 5. Alexa Op 't Land says:

  Mooie realiseerbare plannen en hoop dat je snel wat samen met je vriend vind dat zou echt super fijn zijn en een last van jullie schouders! Oh wat leuk dat je naar NYC gaat, 8 dagen is ook leuk die maand vakantie kan je later altijd nog nemen!

 6. Dana says:

  Mooie plannen! Zelf vertrek ik eind januari naar Hong Kong voor een bruiloft en verder maak ik een mooi jaar van 🙂

 7. Cindy says:

  Wat een toffe plannen. Oh samenwonen is zó leuk! Ik wil echt niet anders meer haha. Succes nog met je baan

Comments are closed.