Outfit of the day | Christmas lights

Outfit of the day | Christmas lights
Oké, ik weet het. De feestdagen zijn voorbij, maar de kerstversieringen hangen nog op een aantal plaatsten. Een paar weken terug maakte ik deze outfit foto’s op het onze lieve vrouwenplein in Amersfoort. Dit plein is ontzettend mooi versierd met kerstlampjes. Ik vind het er zo mooi en gezellig uit zien. Ik hou van al die gezelligheid in de donkere feestmaand. 
Zoals je op de foto kunt zien, zijn de lichtjes op de achtergrond wazig geworden en dat zorgt voor een mooi effect. Het is een feestelijke outfit, want ik draag eindelijk weer eens mijn mooie witte fluffy vest die ik een tijdje terug kocht. Helaas draag ik hem niet zo vaak, omdat ik hem meestal een beetje overdressed vind voor een door de weekse dag. Maar gelukkig heb ik hem met de feestdagen wél kunnen dragen. Wat vind jij van mijn flufft vest?

Jasje: Follow Fashion
Trui: Y.A.S.
Rokje: EDC by Esprit
Panty: Hema
Schoenen: Winkeltje in Málaga
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Svenja says:

  Wat een mooie sfeervolle foto's geworden met die lichtjes op de achtergrond. En je hebt natuurlijk weer een hele mooie outfit aan <3

 2. Karlien Vermeersch says:

  echt een leuke outfit
  en die furrrr staat je ook super goed

  liefs
  Karlien

 3. Janna says:

  Die lichtjes zorgen voor zo'n mooi bokeh. Ik heb er laatst ook al ergens dankbaar gebruik van gemaakt. Wat mij betreft hangen ze er het hele jaar. In de Markthal in Rotterdam kreeg ik ook mooie bokeh in mijn foto's, daarover schreef ik echt nét nog een artikel 🙂 Oh, en je vest ziet er heerlijk uit, leuk!

Comments are closed.