Mijn reizen van 2015

Mijn reizen van 2015

Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel mooie reizen gemaakt. Ik heb veel mooie plekken bezocht en nieuwe culturen leren kennen. Reizen is iets wat ik altijd al erg leuk heb gevonden. Het verrijkt je horizon en ziet hoe andere mensen leven. Daarnaast vind ik het leuk om grote steden te bezoeken, op avontuur te gaan en nieuwe hotspots te bekijken. Het is tijd voor een overzicht van mijn reizen van het afgelopen jaar.

Het nieuwe jaar was nog maar een paar dagen oud, toen ik 3 januari in het vliegtuig stapte voor een citytrip naar Madrid. Samen met mijn minor klas gingen voor drie dagen op citytrip naar het mooie Madrid. Een stad die ik ontzettend fijn vind om te bezoeken.

Eind januari ging ik samen met een paar vriendinnen naar Leuven. Een Belgische stad die leuker en gezelliger was dan ik dacht. Ik heb daar ook een van de meeste legendarische stap avonden beleefd.

In maart bracht ik samen met mijn vriend een bezoek aan de Ierse hoofdstad Dublin. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar Ierland ging. Hoewel de stad een beetje tegen viel, vond ik het zeker tof dat ik een bezoek heb gebracht aan deze stad.

In juni had ik mijn eerste persreis. Ik ging voor twee dagen naar Brussel waar ik o.a. de eindshow van de Brusselse mode academie heb bezocht. Hoewel ik al vaker in Brussel ben geweest, blijft het een prachtige stad. 

Ook ging ik halverwege juni samen met een vriendinnetje naar Boedapest waar we samen gingen vieren dat we beide waren afgestudeerd. Boedapest heeft mij ontzettend verrast. Wat een prachtige stad was dat. Ik wil er zeker nog een keertje terug.

In de zomervakantie (augustus) maakte ik samen met mijn vriend een road trip door Europa. We brachten een bezoek aan Luxemburg, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Ook dit was een nieuwe, maar hele leuke ervaring. Ik zou zo weer een road trip maken.

De laatste reis van 2015 was meteen ook de grootste reis. Van september tot oktober heb ik in mijn eentje door Spanje gereisd. Ik vloog naar Barcelona om vervolgens mijn reis per trein te vervolgen naar het zuiden van Spanje. Het was een ontzettend toffe reis waar ik heel veel mooie plekjes heb gezien, veel mensen heb leren kennen en bovenal veel tapas heb gegeten. Een reis om nooit meer te vergeten. Ik zou zo’n reis zo weer doen. Wat een gave ervaring!

Ben jij ook dol op reizen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Manou Hendriks says:

    Wat super leuk zo'n overzichtje. Je hebt erg leuke dingen gedaan als je het zo achter elkaar opnoemt. Ik ben een stille lezer maar dacht nu ga ik wel reageren. Zelf hou ik ook heel erg van reizen en ik vertrek over +/- 2 weken naar Lissabon, alleen voor 14 dagen. En dat vind ik onwijs spannend.

  2. Marloes Meeusen says:

    Wow wat een mooie reizen heb je gemaakt. Binnen Europa is zoveel te zien!

  3. Manon Boerakker says:

    Je laatste reis is toch wel het meest gave reis en ook het spannendste . Ik zou dat echt niet durven!

Comments are closed.