Outfit of the day | Party Look

Outfit of the day | Party Look
Het is tijd voor een feest outfit. Hoewel ik deze outfit al een paar weken geleden heb geshoot, komt die – door de drukte – nu pas online. Naast Kerst is er ook nog oud & nieuw waarbij je feestkleren uit de kast mogen. Zelf vind ik deze outfit erg tof. Ik hou van glitter en meestal is een glitterrokje door de week een beetje overdressed, maar met de feestdagen kan dat geen kwaad. Wat voor een outfit draag jij het liefst met Kerst?
Een paar weken geleden sprak ik met Alexa af, ook een blogger uit Amersfoort – om samen outfit foto’s te maken. De afgelopen maand had ik daar nog voldoende tijd voor, maar dat zal vanaf komend jaar wel veranderen als ik dan fulltime aan het werken ben. Dan kan ik niet meer ‘even’ op dinsdagmiddag naar de stad om foto’s te maken, maar dan zit ik de hele dag op kantoor. Maar dat maakt helemaal niks uit, want ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe baan! 

Jas: H&M
Colbert jasje: H&M
Top: H&M
Rok: Mango
Panty: River Island
Schoenen: Winkeltje in Málaga
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Sija says:

  Leuke outfits! Zo'n wollige jas lijkt me echt heerlijk om lekker in weg te kruipen als het koud is 🙂

 2. Iep says:

  Een heerlijke kerst outfit! Ik vind glittertjes met kerst ook altijd heel erg leuk. En met oud & nieuw trouwens ook! Het staat je super goed. Alvast een heel erg fijn 2016 Dionne!
  Liefs Iep xo

 3. Daphne G says:

  Ohhh wat leuk dat glitterrokje! En wat een leuke locatie om foto's te schieten zeg <3

 4. Alexa Op 't Land says:

  ik zat al te wachten op je foto's, ze zien er goed uit en de outfit vind ik je nog steeds erg leuk staan! heel veel succes bij je nieuwe baan alvast!

Comments are closed.