5 minimalistische sieraden merken

5 minimalistische sieraden merken

Minimalistische sieraden zijn al een tijdje hot and happening. Hoewel ik er eerst niet aan toe wilde geven, want hállo dan moet ik weer een kapitaal uitgeven om een fijne collectie aan minimalistische sieraden krijgen, maar hoeft dat dus helemaal niet. Er bestaan namelijk heel veel minimalistische sieraden merken die een goede kwaliteit bieden en helemaal niet zo duur zijn. Nieuwsgierig naar de fijne merken? Lees snel verder!

Meegaan met de tijd

Je knippert twee keer met je ogen of er is alweer een nieuwe modetrend gaande. Heel leuk allemaal, maar erg duurzaam is het niet. Daarom heeft bij mij even geduurd dat ik de minimalistische sieraden trend omarmt heb. 😉 Door te investeren in goede kwalitatieve minimalistische sieraden kan ik er voorlopig mee vooruit en kan ik ze zelfs nog dragen als het over 15 jaar ook weer helemaal hot and happening wordt. 😉

5 minimalistische sieraden merken
5 minimalistische sieraden merken

Zilver vs. Goud

De een is meer fan van goud en de ander juist meer van zilver. Toch is het handig om van beide ‘kleuren’ een paar minimalistische kettinkjes te hebben zodat je kunt afwisselen. Want eerlijk is eerlijk: de ene keer past een goud kettinkje toch net iets beter bij je outfit. Daarnaast is het fijn om te kunnen wisselen tussen een rond kettinkje en eentje met een hanger eraan. Maar wat zijn nu fijne minimalistische sieraden merken? Dat lees je hieronder.

Klein, maar fijn

Weet je nog dat een aantal jaar geleden de statement kettingen zo immens populair waren? Die tijd is wel een beetje voorbij. En gelukkig maar. Die sieraden kocht je vaak voor een klein prijsje via bijvoorbeeld de Zara en waren niet heel duurzaam. Daarnaast raakte je veel sneller uitgegeven op zo’n joekel van een ketting. Dus geef mij maar die minimalistische sieraden. Daar raak je veel minder snel op uitgekeken.

Minimalistische sieraden merken

  • ANNA + NINA
  • Isabel Bernard
  • Violet Hamden
  • Selected Jewels
  • Heart to Get

En het fijne is; al deze minimalistische sieraden merken, shop je via Brandfield. Maar mocht je nu je sieraden garderobe compleet willen vernieuwen? Dat kan ook! Het aanbod aan horloges is ook enorm, dus daar vind je vast wel iets moois tussen. 😉

>> 25 x webshops die minimalistische sieraden verkopen

Inspiratie gezocht

Vaak heb je wel al een paar kettinkjes thuis liggen waarvan je misschien wel vergeten was dat je ze had. Door een of twee nieuwe kettinkjes te kopen, kun je vaak al hele leuke combinaties maken. Maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan op Pinterest. Daar zie je allerlei voorbeelden van combinaties hoe je kettinkjes kunt dragen. Daar kom je sowieso weer op ideeën.

Welke minimalistische sieraden merken vind jij het mooist?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.