WIN | MoodieZ Mindstyle Magazine

WIN | MoodieZ Mindstyle Magazine

Vanmorgen plaatste ik een review van het tijdschrift MoodieZ. Onder aan deze review gaf ik jullie een tipje van de sluier. Ik mag namelijk een tijdschrift aan een van mijn volgers weggeven. Ben je nieuwsgierig naar dit tijdschrift? Doe dan mee met de win actie.

Wat moet je doen om kans te maken?
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Volg Diolifestyle op Bloglovin en like het bericht,
 • Een comment achterlaten met daarin de namen waarmee je meedoet én vertelt welke stappen je hebt gedaan om kans te maken.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen;
De winactie loopt tot zondag 22 juni 23.59
Succes! 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

 1. Jolijn Doelman says:

  Dat is een leuk tijdschrift! Ik heb er ooit een nummer van gelezen!
  Ik doe graag mee & volg je ook op twitter en instagram.
  Liefs, Jolijn.

 2. Esmée says:

  Super leuk, ik zou graag kennismaken met dit tijdschrift. Ik volgde je overal al, maar hierbij de namen: Facebook (Esmée Bos), Bloglovin' (Esmée Bos), Twitter (Esmeetjie) & Instagram (Esmeetjie) x

 3. Anniek says:

  Het lijkt me een leuk tijdschrift, ik doe graag mee! Ik heb je Bloglovin bericht geliked en ik volg je er, ik heb je facebookpagina geliked en ik volg je op Instagram. Duimen!

Comments are closed.