Musthave | Classic Watch

Musthave | Classic Watch
Een mooi horloge bij elke outfit, een musthave in mijn ogen. Ondertussen heb ik al een hele verzameling aan horloges. Allemaal in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo kan ik iedere keer een geschikt horloge bij mijn outfit dragen. Mijn collectie bestaat uit dure horloges van Guess en Fossil, maar ik heb er ook een aantal goedkope tussen zitten die ik voor een paar tientjes of zelf voor een paar euro heb gekocht.
Klassiek horloge
Een paar weken geleden ontving ik dit prachtige horloge van Daniel Wellington. Het is een klassiek, maar zeker weten een mooi horloge. Wanneer je dit horloge om je pols draagt dan ziet je outfit er meteen chique uit. Het is wellicht niet het eerste horloge dat ik zelf zou kiezen, maar nu ben ik er maar al te blij mee. 
Ook door de kleuren – zwart & wit- kun je hem gemakkelijk combineren bij elke outfit. De band van het horloge is van leer. Het is een vrij dikke band waardoor die best stijf is, maar door het dragen zal deze band zeker soepelere worden. 
Het horloge is op veel plaatsen te koop en kost €179,95.

 Wat vinden jullie van dit klassiek horloge?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

15 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.