Outfit | Ibiza Bohemian Chic Style

Outfit | Ibiza Bohemian Chic Style
Ibiza Style, een kledingstijl die de laatste tijd steeds hipper wordt. Een jaar geleden kocht ik deze kanten top op eBay, maar ondertussen is deze top steeds hipper geworden. 
Je kunt hem nu op heel veel plaatsen kopen, alleen is hij wel een stuk duurder dan op eBay. Op eBay kocht ik hem namelijk voor een paar euro, bij de H&M kost bijna dezelfde €19,95. Zo heb ik al een aantal keer iets gezien in een Nederlandse winkel of webshop, maar na een beetje speurwerk op eBay kon ik vaak hetzelfde of bijna hetzelfde item vinden, maar dan een stuk goedkoper. Zoals je waarschijnlijk begrijpt, ben ik heel blij met eBay. Ideaal, de hipste en trendy items voor een prikje!
Ibiza Style
Deze kanten top ziet er vrouwelijk uit, door hem te combineren met een stoer jasje staat het heel leuk. Een perfecte combinatie. Daarbij vind ik de stoere laarsjes er ook erg leuk bij staan. De ketting die ik draag geeft de hele outfit een beetje een ‘girly’ style. 

Ketting: Esprit
Top: eBay
Jasje: H&M
Broek: American Today
Schoenen: Pieces
Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

22 comments

  1. Svenja says:

    Oeeeeh ik ben helemaal verliefd op het kanten topje, zo leuk <3 Heb je misschien ook een linkje van de verkoper op Ebay?(A) Ik ben laatste tijd echt Ebay verslaafd haha. Ze hebben zulke leuke dingen!

  2. Daniëlle Springer says:

    Die top heb ik ook besteld op eBay en ben benieuwd hoe die staat bij mij. Het is toch altijd weer een gok. Jou staat hij in ieder geval erg leuk!

  3. Nicole | Coco Gold says:

    Echt een superleuke top! En helemaal leuk dat je hem voor zo weinig geld hebt gescoord. Je hebt hem heel leuk gecombineerd, dat jasje is ook mooi zeg! Rood staat je goed 🙂 Liefs, Nicole

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.