Outfit | Ibiza Bohemian Chic Style

Outfit | Ibiza Bohemian Chic Style
Ibiza Style, een kledingstijl die de laatste tijd steeds hipper wordt. Een jaar geleden kocht ik deze kanten top op eBay, maar ondertussen is deze top steeds hipper geworden. 
Je kunt hem nu op heel veel plaatsen kopen, alleen is hij wel een stuk duurder dan op eBay. Op eBay kocht ik hem namelijk voor een paar euro, bij de H&M kost bijna dezelfde €19,95. Zo heb ik al een aantal keer iets gezien in een Nederlandse winkel of webshop, maar na een beetje speurwerk op eBay kon ik vaak hetzelfde of bijna hetzelfde item vinden, maar dan een stuk goedkoper. Zoals je waarschijnlijk begrijpt, ben ik heel blij met eBay. Ideaal, de hipste en trendy items voor een prikje!
Ibiza Style
Deze kanten top ziet er vrouwelijk uit, door hem te combineren met een stoer jasje staat het heel leuk. Een perfecte combinatie. Daarbij vind ik de stoere laarsjes er ook erg leuk bij staan. De ketting die ik draag geeft de hele outfit een beetje een ‘girly’ style. 

Ketting: Esprit
Top: eBay
Jasje: H&M
Broek: American Today
Schoenen: Pieces
Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Svenja says:

  Oeeeeh ik ben helemaal verliefd op het kanten topje, zo leuk <3 Heb je misschien ook een linkje van de verkoper op Ebay?(A) Ik ben laatste tijd echt Ebay verslaafd haha. Ze hebben zulke leuke dingen!

 2. Alexa Op 't Land says:

  Leuke outfit, die kanten top is helemaal geweldig! Leuk met die blazer eroverheen!

 3. Daniëlle Springer says:

  Die top heb ik ook besteld op eBay en ben benieuwd hoe die staat bij mij. Het is toch altijd weer een gok. Jou staat hij in ieder geval erg leuk!

 4. Heel leuk!! En hele fijne inspiratie, want ik heb deze top ook maar dan in het lichtblauw. En ik heb er 40 euro voor moeten betalen bij de Costes. Wat een oplichters, hahaha

 5. Deborah van den Berg says:

  Wat een leuke top! En de outfit, love! Maakt de top meteen iets chiquer!

 6. Nicole | Coco Gold says:

  Echt een superleuke top! En helemaal leuk dat je hem voor zo weinig geld hebt gescoord. Je hebt hem heel leuk gecombineerd, dat jasje is ook mooi zeg! Rood staat je goed 🙂 Liefs, Nicole

Comments are closed.