Musthave | Ibiza Lace Top

Musthave | Ibiza Lace Top

De Ibiza lace top is hotter dan hot. De top is op veel verschillende plekken verkrijgbaar. Het is een kanten top in de Ibiza Bohemian Chic style. Persoonlijk vind ik het een hele leuke top. Vrouwelijk, maar ook een beetje stoer.

Summer Musthave
De top wordt – zoals gezegd – op veel verschillende plaatsen verkocht. Ik wist dat deze top ook op eBay verkocht werd voor een veel zachter prijsje dan bij de H&M of de Costes. Op eBay betaal je omgerekend ongeveer €5,- voor een top. Dat vond ik een prima prijsje. Hij is daar ook verkrijgbaar in een heleboel kleuren Zelf heb ik gekozen voor de gebroken wit/crème kleurige variant. Deze vond ik het mooist.
Dit is de verkoper op eBay. Hij is verkrijgbaar met zonder mouwen en met lange mouwen.
Vorige week stond er al een outfit online waar ik deze top combineerde met een jasje.

Wat vind jij van deze top?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

 

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

14 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.