Outfit | Hoe gekker, hoe beter

Outfit | Hoe gekker, hoe beter
Vorige week heb ik mijn eerste Fashion Week bezocht. Wauw, wat een ervaring! 
Ik heb ervan genoten en het smaakt absoluut naar meer. De donderdag was mijn eerste avond. Ik wist niet zo goed wat ik moest aantrekken qua kleding. Eenmaal aangekomen, voelde ik mijn underdressed. Dit komt niet zo vaak voor, normaal voel ik mijn overdressed. Ik had wel gelet op mijn outfit, maar toch viel ik voor mijn gevoel op met mijn goedkope outfit van de Vila & Forever21. Je zag het ene designer item naar het andere. 
Be different and stand out
Daarom besloot ik om voor de volgende shows iets aan te trekken dat een beetje ‘gek’ is. Of beter gezegd iets wat meer afwijkt van het normale.
Ik koos voor deze top van het merk Silvian Heach. Hij is gemaakt van verschillende soorten stoffen (imitatieleer, katoen en chiffon) en er zit een kraagje van kraaltjes op. 

 
 
Oorbellen: Heunen juwelier
Top: Silvian Heach
Jeans: Tommy Hilfiger
Horloge: Esprit
Schoenen: Tommy Hilfiger
Wat vinden jullie van deze top?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. ShelingKamkes says:

  Ah leuk dat je ook voor het eerst naar de FW was ^_^ Ik was ook voor het eerst 😀
  De top vind ik echt heel schattig! Mooi met die plooitjes 🙂

 2. Birte says:

  Superjammer dat we hier in België geen Fashion Week hebben. Die top staat je super!

 3. Petra Krommenhoek says:

  Tjeetje, apart hoor, het staat je goed en wat een mooie kleur, helemaal mijn smaak!

Comments are closed.