My cutest outfit | Polka Dots

My cutest outfit | Polka Dots
Het is zaterdag, dat betekent dat ik weer een gloednieuwe outfit of the day voor jullie heb. Deze keer draag ik, voor mijn doen een zeer schattige én vrouwelijke outfit. Terwijl normaal gesproken mijn kledingstijl een combinatie van een vrouwelijke – én stoere kledingstijl is.
Polka Dots
Ik draag een schattige bloesje vol met polka dots en rouches én een rokje met een strik. Tuttiger kan bijna niet. Voor mij dan althans. Normaal gesproken draag ik stoerdere outfits, of een tuttige outfit in combinatie met een stoer item. Nu dus een keertje niet, en eigenlijk moet ik zeggen dat ik het stiekem heel erg leuk vind. Het is inderdaad anders dan anders, maar ik vind de outfit heel leuk. 
De top is niet alleen leuk door de polka dots, maar ook de rouches die er op zitten zorgen voor een leuk resultaat. Daarbij is hij ook best kort, dat zorgt ervoor dat je hem ook heel leuk kunt dragen op bijvoorbeeld een boyfriend jeans. 

Top: Bershka
Rok: Vero Moda
Slippers: Fitflop
Wat vind jij van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

9 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.