Summer Musthaves | What to wear? #6

Summer Musthaves | What to wear? #6
Het is weer tijd voor een what to wear artikel. Aangezien ik dol ben op het samenstellen van outfits, vind ik het erg leuk om dit soort artikelen te schrijven. Het liefste zou ik de hele dag niets liever doen.
Het is zomer, ook in Nederland. Daarom is het hoogtijd om je mooiste zomer kleren uit de kast te trekken en mooie outfits samen te stellen.
Summer musthaves
De laatste tijd heb ik gemerkt dat ik maxi jurken en maxi rokken steeds meer ben gaan waarderen. Daarbij zijn ze ook een echte musthave deze zomer. Ze zitten ook nog eens heerlijk en het is lekker luchtig tijdens de warme zomerdagen in Nederland. 
Een boyfriend jeans is ook hotter dan hot en mag dan ook niet aan je collectie ontbreken. Ook hier was ik eerst sceptisch over. Ik vond ze mannelijk, maar nadat ik er eentje had gepast, was ik om. Een boyfriend jeans zit heerlijk (beter dan iedere keer die mega skinny jeans) én het je kunt ze ook nog eens onwijs leuk te combineren. Ook ben ik de laatste tijd een liefde aan het ontwikkelen voor de gave sneakers van Nike. In het begin vond de sneakers niet zo mooi, al helemaal niet de Nike Air schoenen. Bij die schoenen moest ik meteen aan hardcore mensen denken – slecht, ik weet het -. Nu heb ik deze gedachte los heb gelaten en vind ik de sneakers steeds leuker. Zo leuk dat ik nu op zoek ben naar een mooie Nike sneaker. Zo zie je maar dat je smaak en stijl continue veranderen. 

Welke outfit vind jij het leukst?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Iris Thebeautymagazine says:

  Ik vind die eerste en die laatste heel erg mooi! Vooral de laatste!!

 2. Karlijn van der Wijk says:

  Oh dat jurkje! Wat een mooie is dat. Ik heb zelf geen boyfriend jeans, ik heb het idee dat het me voor geen meter staat. Maar als ik hem bij andere meiden zie, vind ik hem toch wel heel leuk. Gaan we hem binnenkort een keertje aan zien?

 3. Saskia van Rij says:

  Waaauw, heel fijne inspiratie! De eerste en derde outfit vind ik het leukst 🙂 Die gouden armband van de eerste outfit is prachtig! 🙂

  ♥ Saskia

Comments are closed.