Nagellak | Laat jij je verleiden door een aanbieding?

Nagellak | Laat jij je verleiden door een aanbieding?
Twee weken geleden waren alle nagellakjes bij de Kruidvat in de aanbieding. Hoewel ikzelf een winkel kan beginnen in nagellak, liet ik mijzelf toch weer verleiden om twee potjes nagellak te kopen. Ik heb het helemaal niet nodig en toch kocht ik het. 

Nagellak Festijn
Tsja, op sommige momenten is de euforie van nieuwe producten te zeer aanwezig. Het is té leuk om nieuwe spullen te kopen. Het was dan weliswaar in de aanbieding, toch had ik de nagellak niet nodig. Ik koos wel voor twee kleuren die ik nog niet had, een nude kleur en een bruine nagellak met shimmer. Beide nagellakjes zijn van het merk Essence. Meestal ben ik erg te spreken over de nagellak van Essence, zo ook deze keer. Ik vind persoonlijk de bruine nagellak het mooist. Dat komt omdat je deze beter ziet dan de nude variant én omdat er een shimmer in zit. 

Laat jij je ook snel verleiden wanneer er een aanbieding is?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

33 comments

 1. Svenja says:

  Haha ik heb echt een zwak voor aanbiedingen, dus ik laat mij zeker vaak verleiden in de sale! Mooie lakjes heb je er bij <3

 2. Esther says:

  Ik heb al een hele tijd geen nagellak meer gekocht, bedenk ik me opeens. Maar een aanbieding kan de aankoop wel erg beïnvloeden inderdaad, haha (:

 3. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Hm, echt verleiden nee niet echt! Maar ik houd wel van hebbedingetjes haha! Ik probeer wel niet overal teveel van te kopen, met nagellakjes vooral zoveel mogelijk andere kleuren haha!

 4. Sarah says:

  Wauw, de lakjes die je hebt uitgezocht zijn wel super mooi! Ik zelf ben ook wel een beetje gevoelig voor aanbiedingen. Vaak vermijd ik expres de folders enzo haha!

 5. Mirne says:

  Ik laat me wel altijd verleiden door aanbiedingen, maar ik koop eigenlijk ook maar zelden buiten aanbiedingen om. Omdat je weet dat ze altijd wel weer binnenkort in de aanbieding zijn.

 6. Petra says:

  Ik ben erg gevoelig voor zulke aanbiedingen , maar ik heb ook onwijs veel geduld,….en gelukkig hebben ze bij kruidvat vaak terug kerende acties… 🙂

 7. Akosua | BeautyBitsBlog.com says:

  Ja, ik laat me helaas makkelijk verleiden. Vooral bij dit soort budgetnagellak wat dan ook nog 2 voor de prijs van 1 is voel ik me bijna een dief van mijn portemonnee als ik niets koop. Echt vrouwenlogica weer!

 8. beautylisz.com says:

  Ik en reclame is eeuwige liefde! Ik kan er echt geen nee tegen zeggen, haha

 9. Roxanne | Peachlife says:

  Ja, – zucht – ik laat me heel makkelijk verleiden. Ik koop altijd te veel spullen die ik niet nodig heb haha!

 10. Gaia says:

  wauw die nagelak vind ik echt heel erg mooi! Als ik een mooi kleurtje zie dan kan ik hem nooit laten staan…

 11. Simone | FWMSL says:

  Veel producten koop ik echt alleen in acties, maar dan zie ik het niet als verleid worden maar als slim investeren 😉

 12. Manon Boerakker says:

  Mooie kleuren, ja ik heb een zwak voor aanbiedingen, maak niet uit bij wat

 13. Simone Diederich says:

  Ik liet me in het begin van mijn "blogcarrière" wel verleiden ja, maar nu koop ik echt alleen nog maar wat ik zelf echt leuk vind.

 14. Lilia Kazakova says:

  mooie kleurtjes zijn dit! ik laat me soms verleiden, vooral als t iets is wat ik al heel lang wil! xo

 15. Lotte Verweij says:

  Ooh praat me er niet van.. Ik heb echt een super zwak voor aanbiedingen en dan altijd gooien op ja is toch goedkoper en heb het toch nodig voor mijn blog 😉

  • Lotte Verweij says:

   Ooh dacht dat ik het er al bij had gezet. Maar super gave kleurtjes. 😀

 16. Liese says:

  Wat een mooie kleurtjes! En ja, ik neem véél te snel iets mee dat ik stiekem niet nodig heb als het in afprijzing staat. Oeps ^^

 17. Jan says:

  Haha ja als er iets in de aanbieding is ben ik ook vaak snel om,
  maar de laatste jaren gaat het met nagellak eigenlijk wel goed!
  Ik ben nu al een paar jaar echt alle nagellak aan het opmaken,
  nu MOET ik zelfs weer een rode gaan kopen omdat het allemaal op is!

Comments are closed.