TAG | Create it Your Way

TAG | Create it Your Way
Door Dagmar werd ik getagd
voor de Create it Your Way tag. In deze tag mag je alles bedenken en omschrijven zoals jij dat graag zou willen. Ik vind deze tag ontzettend leuk. De antwoorden bij de andere bloggers die deze tag hebben ingevuld zijn soms echt hilarisch. Kijk je snel mee naar de antwoorden die ik gaf?Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan
ruiken?


Hmmm, het begint meteen al lastig. Ik vind passievrucht altijd erg lekker ruiken, maar dennengeur of de geur van regen wanneer het na
een warme dag hard regent is ook erg lekker. Een geurkaars van een van deze geuren lijkt mij dan ook heerlijk.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er
dan uitzien?

Dat zou ik voor een mooie mint groene en turquoise kleur gaan.
Simpelweg omdat ik die kleur erg mooi vind. Daarnaast vind ik lavendel paars
ook een hele mooi kleur.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan
zijn?


Een highlighter met de mooiste shimmer erin én een
nude lipstick met een mooie, lichte glans erin.
Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over
schrijven?
Als ik een boek zou mogen uitgeven, dan zou ik een
romantisch en avontuurlijk verhaal willen schrijven. Cliché, maar met een paar
onverwachte aspecten en wat avontuur erin verwerkt. Aangezien ik het altijd
leuk vind als er wat van spanning in een boek zit.
Als je een film zou maken, waar zou het over gaan?

Als ik een film zou maken, dan zou ik een real life
verhaal willen filmen. Puur omdat ik real life verhalen altijd reuze
interessant vind en omdat het verhaal dan zo echt mogelijk is. Ik ben geen fan van fantasie of science fiction films.
Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien
en wat zou je verkopen?

Als ik een eigen winkel zou hebben, dan zou ik een eigen kledingwinkel willen beginnen waar je naast kleding ook allemaal accessoires en schoenen verkopen. Zodat wanneer je mijn winkel bezoek een complete outfit kunt kopen. De winkel zou ik inrichten door een combinatie van verschillende stijlen in elke hoek van de winkel. Vooral modern met landelijke stijl gecombineerd.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan
kunnen?

De robot zou moet strijken, het bed opmaken en het hele huis goed kunnen schoonmaken. Oh en lekker kunnen koken! hihi.
Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou
het dan zijn?

Een app die mijn uitgaven bijhoudt. Zodat ik precies kan zien waar ik elke maand mijn geld aan uitgeef. De app moet zo slim zijn dat hij het zelf allemaal categoriseert. Zelf hoef ik niks te doen en krijg ik aan het eind van de maand netjes een overzicht. Hoewel ik dat overzicht misschien wel helemaal niet wil zien met al die uitgaven wat ik heb…
Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit
zien, waar zou het leven, etc.?

Een konijn, puur omdat ze lief zijn en ze zichzelf ook prima kunnen vermaken. Als je wil kun je lekker knuffelen en aaien. Ik zou hem wel niet in huis willen hebben, wel gewoon buiten. Omdat anders het hele huis naar konijn stinkt en dat hoeft ook weer niet. Haha!
Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je
daar dan leren?

Creatief schrijven, er zijn veel mensen die graag schrijven over welk onderwerp dan ook. Vroeger werd er bij mij op de basisschool niet veel mee gedaan. Ik zou het vak willen introduceren, zodat alle kinderen zijn of haar eigen fantasie kunnen gebruiken en verhalen schrijven. Daarnaast zou ik de kinderen tips willen geven waar je op moet letten als je een creatieve tekst gaat schrijven. Zou voor mij achteraf ook handig zijn geweest.
Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou
dat dan zijn?
Hmm, een lastige vraag voor iemand die niet zo van ijs houdt. Ik ben een grote fan van Italiaanse pasta, dus dat zou ik wel eens willen proeven in de vorm van een ijsje.
Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan
naar smaken?
Dan zou ik een drankje willen samenstellen dat bestaat uit allerlei verschillende fruit soorten bij elkaar
. Passievrucht, meloen, grapefruit, aardbeien, druiven en peren.
Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan
uitzien?

Dat zou een vrolijke emoij zijn, omdat het leven zoveel leuker en mooier is wanneer je vrolijk bent.

 

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou
dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Mijn eigen droomhuis zou dan sowieso in Spanje staan. Het liefst ergens aan de kust in de buurt van Alicante. Verder zou ik dan heel graag een hele mooie walk-in-closet willen hebben waar ik al mijn kleding in kwijt kan en waar alles bij elkaar kan hangen. Maar ook een grote schoenen kast, een grote slaapkamer, een heerlijke badkamer met alle gemakken voorzien, een binnen- én een buiten zwembad. Wanneer het huis ook in de buurt van een stad ligt is het helemaal prima. Ik denk niet dat ik ooit in zo’n soort droomhuis kom te wonen, maar het is altijd fijn om te fantaseren. Niet waar?

Ik hoop dat je het leuk vond om de tag te lezen. Zelf vond ik dit een hele leuke tag om in te vullen. Deze is anders dan al die andere tags.

Wat zou jij graag willen ontwerpen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Sylvana J says:

    Heel leuk om te lezen! Mijn nagellakkleur zou precies hetzelfde zijn, haha :).

Comments are closed.