New in | 1+1 gratis bij de Trekpleister

New in | 1+1 gratis bij de Trekpleister

Twee weken geleden was er bij de Kruidvat een actie waarbij je alle make-up kon kopen voor 1+1 gratis. Of te wel 50% korting. Dat is natuurlijk een hele leuke aanbieding.
Ik heb getwijfeld of ik wel naar de Kruidvat moest gaan, aangezien ik toch niks nodig had. Op het laatste moment besloot ik om niet te gaan, want als ik wél zou gaan zou ik allemaal spulletjes kopen die ik niet nodig had. Zonde geld dus. Achteraf had ik wel een beetje spijt toen ik bij andere bloggers allemaal shoplogs voorbij zag komen met allemaal mooie make-up spullen. 

Afgelopen week zag ik dat dezelfde actie als bij de Kruidvat, maar nu bij de Trekpleister. Dit leek mij het goede moment om toch wat make-up te kopen. Hoewel ik nog steeds niks nodig had, wilde ik zaterdag toch graag een kijkje nemen. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, kon ik het niet laten om niks mee te nemen..
Ik wilde graag nude kleurige lip producten proberen. Zodat je toch een mooie glans op je lippen hebt, maar dat het niet meteen een felle kleur is. Ik had nog geen nude producten, dus ik was er erg nieuwsgierig naar. Vervolgens kocht ik nog een oogpotlood in een bruin/groene kleur en als laatste kocht ik highlighter potlood voor de waterlijn van Catrice. Hier had ik veel goede reviews over gelezen, dus ik wilde hem ook graag proberen.
Stiekem ben ik heel blij met alle vier de producten, ook al had ik ze eigenlijk niet nodig. 

Hebben jullie ook iets gekocht tijdens de actie bij de Trekpleister?
Volg mij op Bloglovin, Facebook, Twitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Alexa Land says:

    Wat een leuke kleurtjes heb je gekocht. Bij ons is alleen geen trekpleister meer wist ook niet dat die winkel nog bestond! Haha

  2. jewelyz says:

    Mooie producten heb je gescoord! Ik heb bij Trekpleister niets meer gekocht, wij hebben er ook geen in de buurt. Volgens mij zijn er nog maar weinig filialen van?

  3. Judith || AOWOB.NL says:

    Thanks for the tip, handig! Wat is je lay-out trouwens mooi geworden! XO

Comments are closed.