H&M | HOME

H&M | HOME
Mijn eigen plekje moet een fijn en sfeervol plekje zijn. Daarom ben ik altijd op zoek naar leuke spulletjes om mijn kamer zo sfeervol mogelijk in te richten. Op mijn eigen kamer moet ik mijzelf kunnen terugtrekken. Daarbij vind ik het fijn als mijn kamer er gezellig uit ziet.
Ik heb mijn kamer ingericht met allemaal verschillende materialen en spullen. Zo heb ik nieuwe spullen, maar ook spullen van de kringloop. Daarbij maak ik ook gebruik van verschillende stijlen. Op mijn kamer zie je houten accessoires, maar er komen ook moderne, strakke items in terug.
H&M Home
Op de H&M site staan een heleboel leuke items. Ik kan er uren rond kijken op zoek naar de leukste spulletjes die passen bij mijn kamer. Wat mij opviel, is dat de nieuwe collectie van de H&M lekker vrolijk is qua kleuren en qua printjes. Zelf houd ik er wel van. Het mag best kleurrijk zijn. Ik word daar vrolijk van. Mijn kledingkast bestaat ook uit een heleboel vrolijke kleurtjes.

Wat vinden jullie van de ze spulletjes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

  1. Jet says:

    H&M home heeft echt hele leuke items ben blij dat de H&M bij mij in de stad gaat uitbreiden en er een H&M home bij krijgt! Ik vind de theedoeken en de kussens altijd zulke leuke printjes hebben.

    Liefs, Jet

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.