New in | Kleding van Promiss

New in | Kleding van Promiss
Een paar weken terug heb ik een kijkje genomen in de online shop van Promiss. Normaal gesproken keek ik nooit in hun shop en liep ik de winkel voorbij.
Dit omdat ik dacht dat ze er toch alleen maar kleren verkopen voor oudere mensen, mijn oma komt er immers regelmatig.
Ik ben er achter gekomen dat het niet zo is. Ze hebben verschillende leuke collecties waar zeker weten leuke items tussen zitten. Tijdens mijn zoektocht naar leuke items kwam ik dit mooie, lange mintgroene vest tegen. Ik hou van deze kleur. Het is vrolijk en lekker zomers. Wat ik erg leuk vind, is dat je goed mijn taille kunt zien. 
Mint groen vest €28,-

Ook kwam ik een mooie hoge zwarte rok tegen. Ik heb al vaker getwijfeld om een hoge rok te kopen, alleen kocht ik hem niet iedere niet. Toen in de webshop van Promiss deze mooie, hoge rok zag, wilde hem hem graag aan mijn collectie toevoegen. Eerst vond ik het lastig om een leuke combinatie te bedenken, maar toen ik afgelopen week het Vogue t-shirt kocht, leek het mij leuk om deze te combineren met deze hoge rok. Zoals je op de eerste foto kunt zien is het een geplooide rok. Het is ook leuk om hem te combineren met een lang colbert jasje en een top. Hij komt binnenkort snel een keertje terug in een outfit. 

Zwarte rok €49,95
Kopen jullie wel eens kleren bij de Promiss?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Sophie says:

  Nee eigenlijk koop ik er nooit iets. Ik loop er altijd voorbij, haha! Ik moet toch maar eens wat vaker kijken :') Leuke outfit!

 2. Kimberley R. says:

  Leuke outfit! Promiss is zo slecht nog niet. Haha. Die hoge rok is erg gaaf!

 3. Budgetproof.nl says:

  Ik heb mijn winterjas met prinsessenvorm gekocht bij Promiss. M'n moeder wil deze winkel altijd in en zo vind ik er ook wel eens leuke items :D. Leuke dingen heb jij geshopt! Zie je wel dat het ook prima kan voor jonge en slanke mensen…

 4. Janne says:

  Ze hebben best leuke dingen! Ben er ooit een keertje geweest maar dat was in Parijs 🙂

 5. Jess says:

  ik kom er eigenlijk nooit maar je hebt er hele leuke spullen vandaan. Had ik niet achter die winkel gezocht dus zeker een goede tip om daar eens te kijken.

Comments are closed.