New in | Animal printed shoes

New in | Animal printed shoes
Alweer een paar weken geleden ging ik samen met mijn moeder een dagje winkelen in Aken. Tijdens dit tripje kreeg ik van mijn moeder twee paar schoenen. Mijn andere laarsjes liet ik jullie al afgelopen week zien, vandaag laat ik de andere zien.
Dierenprint laarsjes stonden al een hele tijd op mijn wishlst, maar ik kon geen mooie vinden. Toen ik de winkel van Sasha in kwam en deze beauty’s zag staan, werd ik meteen verliefd. Ik vind ze ontzettend mooi en stijlvol. Daarnaast ogen ze chique door de koperen rand van de schoenen. Deze schoenen zijn wel wat gewaagder en je moet ervan houden, maar ik vind ze erg gaaf. Ik ben dan ook heel blij met deze schoenen. Binnenkort zal ik ze combineren in een outfit en delen op mijn blog.Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Alexa Op 't Land says:

  ik heb dezelfde met die andere kleur print maar deze vind ik ook wel hele leuk!

 2. B- BICHE says:

  ooooooooeh supertof! die neuzen zijn echt gaaf – mooie afwerking!

  XO B-BICHE

 3. FAYE lc says:

  Oh wauw ik ben helemaal verliefd !!
  Echt tof zijn ze, de gouden detail maakt het helemaal af ๐Ÿ˜‰

  XOXO faye van byfaye.nlย 

 4. Nanne van Hout says:

  Oeh die zijn HEEL leuk ja! Ik ben benieuwd hoe je ze gaat combineren ๐Ÿ™‚

 5. Lisa Walen says:

  Waah, ik vind ze echt tof. Dierenprint op schoenen is de laatste tijd helemala mijn ding.

Comments are closed.