Personal update | Ik ben afgestudeerd!

Personal update | Ik ben afgestudeerd!

Het is tijd voor een persoonlijke update. Gisterochtend had ik namelijk de eindpresentatie van mijn scriptie. Vorige week kreeg ik al te horen dat ik mijn scriptie behaald had, gisteren moest ik hem nog verdedigen. Ik ben nu officieel afgestudeerd met twee 9’s en twee 8’en en mag mijzelf nu Social manager noemen! Ik kan het nog niet helemaal bevatten. Ik ben ontzettend blij en natuurlijk ook een beetje trots op mijzelf. 

Het betekent ook dat ik mijn studententijd definitief vaarwel zeg. De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen en ik heb enorm genoten van mijn leuke studententijd in Amersfoort. Ik weet nog zo goed dat ik op zoek was naar een studentenkamer en mee deed aan de introductiedagen. En nu ben ik opeens afgestudeerd. Heel cliché, maar wat is de tijd gevlogen. 

Afgestudeerd, en nu?

Dit is een vraag die veel mensen aan mij stellen. Over een paar dagen vertrek ik samen met een vriendin naar Boedapest waar wij ons afstuderen zullen gaan vieren. Hier heb ik natuurlijk heel veel zin in! Daarnaast kan ik de komende tijd heel wat uurtjes werken op het kinderdagverblijf waar ik werk. In augustus ga ik samen met mijn vriend een roadtrip door Europa maken waar we allerlei mooie plekjes in Europa willen gaan bezoeken. En als klap op de vuurpijl ga ik in september in mijn eentje door Spanje reizen. Reizen door Spanje is mijn grootste droom en ik kan niet wachten om het in vervulling te laten gaan. Daarbij, als ik het nu niet doe, doe ik het waarschijnlijk nooit meer. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, heb ik een enorme passie voor het land, de taal en natuurlijk het eten. Ik kan niet wachten om mijn reis naar Spanje te beginnen.

Tijdens het afstuderen heb ik heel vaak gedacht aan het moment dat ik afgestudeerd was en de wereld aan mijn voeten lag. Nu is het eindelijk zover, en ik kijk dan ook enorm uit naar alle mooie reizen die ik ga maken. Hoe mijn reis door Spanje er uit zal zien, vertel ik binnenkort uitgebreid op mijn blog. 

Na mijn reis door Spanje wil ik met een frisse blik op zoek gaan naar een leuke en uitdagende baan die aansluit bij mijn opleiding. Tot die tijd ga ik intens genieten van mijn vrijheid en de reizen die ik ga maken.  

Hebben jullie nog tips voor Boedapest, mooie plekken in Europa of steden in Spanje die ik moét bezoeken?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

36 comments

 1. Svenja Slootweg says:

  Wauw, wat heerlijk dat je al bent afgestudeerd! Van harte gefeliciteeeeerd <3 Valt nu vast een hele last van je schouders. Geniet er maar lekker van op vakantie! Ik krijg vandaag de uitslag van mijn scriptie, zo spannend!

  • admindiolifestyle says:

   Jaaa! Ik ben ook onwijs blij! Dank je, jij natuurlijk ook van harte!

 2. Alexa Op 't Land says:

  Ah wat fijn en heel veel plezier in budapest! Helaas heb ik geen tips voor je!

 3. Nienke Verboom says:

  Gefeliciteerd, wat leuk! Ga je, als je uiteindelijk een baan gevonden hebt, dan ook met je vriend samenwonen?

  • admindiolifestyle says:

   Dank je wel! Ja, zodra ik een vast inkomen en dus een baan heb (mijn vriend studeert nog), gaan we samenwonen. Maar dat wordt pas volgend jaar denk ik.

 4. Daniëlle Vanilles says:

  Gefeliciteerd! Whoe, hopelijk ben ik morgen ook geslaagd! Houd je ons up to date over het reizen? Het lijkt me gaaf om over je avontuur te lezen. Have fun!

  • admindiolifestyle says:

   Spannend, maar dat komt vast goed! Jazeker, ik houd jullie up-to-date over mijn reizen!

 5. Christine says:

  Wauw! Wat een prachtige cijfers, mag je inderdaad heel trots op zijn! Heel gaaf dat je er voor kiest om eerst te genieten van de vrijheid die de wereld je kán bieden. Werken kan de rest van je leven nog. Ik ben, net als Nienke, eigenlijk wel benieuwd of je plannen hebt om hierna samen te gaan wonen met je vriend? Heel veel plezier de komende tijd!

  • admindiolifestyle says:

   Jaa, dank je wel! Daar ben ik ook hee blij mee! (: Als ik nu niet ga reizen, doe ik het waarschijnlijk nooit meer. Na mijn reizen wil ik op zoek gaan naar een baan, zodra ik een vaste baan gevonden heb, ga ik op zoek naar een nieuwe woonruimte waar mijn vriend dan bij in kan trekken. Hij studeert nog, dus ik moet eerst een vast inkomen en een baan hebben. Maar ik zal jullie op de hoogte houden. (:

  • admindiolifestyle says:

   Jaa, heel spannend, maar stiekem heb ik ook wel zin in iets nieuws!

 6. Suze says:

  Wauw!! Super meid. Van harte gefeliciteeeerd <3 wat een mooie plannen heb je al allemaal gemaakt. Lijkt me heerlijk 🙂 X

 7. Elseniek says:

  Aaah wat goed zeg! Gefeliciteerd!! En geniet van je vrijheid! Heel goed dat je even de tijd neemt om te reizen en te ontspannen. Ik had achteraf lichtelijk spijt dat ik dit niet heb gedaan en direct van studie naar fulltime baan ben gegaan. Dus geniet!!

 8. Diana van den Heuvel says:

  gaaf joh! dat je gewoon alleen naar spanje gaat. ik wens je heel veel plezier (ook op je andere reizen!) en gefeliciteerd met je afstuderen 😀

Comments are closed.