New in | Black High Heels

New in | Black High Heels

Een tijdje terug bezocht ik het Nelly High Heels event in Amsterdam. Daar heb ik onlangs ook een artikel overgeschreven. Tijdens dat event kregen de eerste 100 mensen een gratis paar schoenen. Tsja, welke vrouw wil dat nu niet? Ik was één van de gelukkige die een paar schoenen kreeg. Tijdens het event mocht ik mijn eerste, tweede en derde keuze doorgeven. Er werd verteld dat je de schoenen binnen 6 weken thuis kreeg bezorgd. Afgelopen week was het dan zover. De postbode kwam een heel leuk pakketje brengen met daarin hele mooie high heels van Nelly.

Het zijn zoals je kunt zien, hele mooie high heels met een open teen. Dit is iets wat ikzelf nogal erg leuk vond aan de schoenen. De hak is (voor mij) best hoog, dus ik moet wel nog een beetje oefenen om goed te kunnen lopen op deze hoge schoenen, maar ik ben wel heel blij met deze schoenen.
Wat vinden jullie van deze high heels?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Jorien says:

  Wat een beauty's! Echt leuk met die open teen en dat leer detail aan de voorkant!

  Hoop dat je het snel onder de knie hebt om op deze heels te lopen 😉

 2. Rosanne van Dieren says:

  Ik vind het echt gave schoenen! Zelf zou ik er niet op kunnen lopen haha.
  liefs x

 3. Donna Luisa Huijzendveld says:

  Super leuke schoenen!
  Ik volg je nu:) Zou t leuk vinden als je mij ook wil volgen!

 4. Sonja says:

  Leukerds! Nelly heeft altijd superleuke schoenen, en soms voor zó cheap! Overigens is gratis krijgen natuurlijk helemaal super 😉

 5. Denise van L says:

  Wauw, deze zijn echt super mooi ! Ik vind het slangen printje op de voorkant ook echt een super mooi detail ! X Denise

Comments are closed.