Mijn liefde voor | Cadeaubonnen #4

Mijn liefde voor | Cadeaubonnen #4

Bij het lezen van de titel denk je misschien, huh cadeaubonnen?! Dat kan, maar ik vind het het leukste cadeau om te krijgen. Waarom? De reden lijkt mij erg simpel. Je kunt precies kopen wat jezelf leuk vindt. Ideaal toch? Daarbij is het winkelen met een stel cadeaubonnen op zak ook alleen maar leuk. Op dit moment hebben ik een aantal bonnen van Douglas, van de V&D, een Fashion cheque, een van de H&M, een van de Etos en eentje van de Saturn. Daar kan ik wel weer even mee vooruit.

Giftcard
Wanneer jezelf iets mag uitzoeken, kies je altijd iets wat je nodig hebt en/of écht leuk vindt. Zo heb ik afgelopen week een heerlijk nieuw geurtje gekocht en een aantal make-up producten bij de Douglas. Ideaal wanneer je dan nog een giftcard in je portemonnee hebt zitten. 

Ik zocht afgelopen week deze heerlijke parfum uit. Hij ruikt heerlijk zoet en toch ook weer een beetje licht. Enig nadeel is dat het flesje niet zo mooi is. Het is een ovaal model zonder tierelantijntjes. Daar kreeg ik toevallig nog een sample van Burberry bij. Ik kocht ook nog een nagellakje van de Bourjois in een mint groene kleur. Binnenkort komt hier een review van online. Als laatste kocht ik bij de Kruidvat nog de shimmer pearls van de Cookies & Cream collectie. Ik vind shimmer pearls nu eenmaal een heel mooi product. 

Vinden jullie het ook leuk om giftcard te krijgen voor je verjaardag?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Laura Boogers says:

  Ja ik vind het altijd fijn! Dan kan je zelf echt iets uitzoeken wat je leuk vindt.

  x Laura

 2. Stephanie says:

  Ik haat cadeaubonnen haha, ik vergeet ze altijd en weet gewoon niet wat ik er van moet kopen. Laatst kwam ik cadeaubonnen van de ici paris tegen van juni 2010… haha oepsss. Ik vind het ook altijd zo vervelend dat je dan 5 euro van de douglas, 10 van de etos, 7.50 van de ici paris hebt. Als iedereen nou dezelfde winkel doet schiet ik er meer mee op haha.

 3. Rosanne van Dieren says:

  Jaa ik ben dol op cadeaubonnen, op deze manier kan je lekker zelf rondkijken 😀
  liefs x

 4. Natiza | The Beauty Blondie says:

  Ik vind cadeau bonnen wel leuk, maar het heeft altijd een datum waarop die verloopt en dan kom ik er altijd te laat achter… Ugh

 5. Rowan - Rebellious yet Romantic says:

  Heerlijk als je zelf iets kunt kiezen inderdaad! Vergeet ze zelf altijd mee te nemen, zodat ik uiteindelijk dan toch maar gewoon zelf betaal iedere keer haha, moet ik toch beter mee leren omgaan. 😉 Tof van je nieuwe spulletjes! 🙂 xx

 6. Kim says:

  Ik ben er gek op! Vind het vaak leuker om te krijgen dan geld. Kun je cadeautjes voor jezelf kopen 🙂

 7. Mara says:

  Ik vraag ook echt altijd giftcards! Veel leuker dan geld, en ook veiliger dan een cadeautje omdat ik stiekem toch best kritisch ben qua sieraden en woonaccessoires haha!

 8. Bertine says:

  Ik heb de roze variant nog nooit geroken van dit merk. Ik vind cadeaubonnen ook altijd leuk om te krijgen, leuker dan geld! En nee, heb nog geen reactie van Fringed gehad…

 9. Kimberley R. says:

  Yes, cadeaubonnen! Veel beter dan iets afgezaagds krijgen of iets van een tante die iets voor je koopt dat ze zelf leuk vind en waarbij je zelf denkt: "Wat mòet ik hiermee?!"

 10. Rachel Kromdijk says:

  ik heb het eigenlijk nog nooit gevraagd maar het is wel een goeie inderdaad, voor boeken of beauty! liefs x

 11. Willie Wortel says:

  Hoe krijgen mensen het voor elkaar om cadeaubonnen te verkiezen boven geld?
  Een cadeaubon heeft een beperkte bestedingskring (bepaalde winkels); probeer niet met een boekenbon naar de film te gaan of andersom!
  Een cadeaubon heeft een verloopdatum. Een cadeaubon moet je (bijna) geheel besteden; geld terug kennen we niet. En zo kunnen we nog even doorgaan. Wat is er tegen geld? Kun je met geld niet “iets leuks voor jezelf” kopen? Maak een apart potje met het opschrift: cadeaugeld en betaal daar die leuke dingen voor jezelf mee (dan verdwijnt het cadeaugeld niet zomaar in je huishoudpot!).
  Weg met die beperkte bonnen; ik haat ze!

Comments are closed.