Outfit of the day | Day Dream Believer

Outfit of the day | Day Dream Believer

De pastelkleuren zijn op dit moment erg hip. Zelf ben ik een grote fan van de kleur groen in het algemeen, maar mint groen vind ikzelf ook erg mooi. Mint groen geeft een fris voorjaarsgevoel. 
Wat je de laatste tijd ook steeds meer ziet, zijn kleding waar een quote op is geprint. Ik hou er wel van, ik zie het zelf als een manier om mezelf uit te drukken. 
Nu het voorjaar weer voor de deur staat, kan ik ook langzaam weer mijn zomer kleren uit de kast trekken. De meeste winterkleren heb ik ondertussen opgeborgen, zodat ik mijn kledingkast ‘voorjaars’ klaar kan maken. Op zo’n moment kom ik er altijd achter hóeveel kleren ik eigenlijk wel niet allemaal heb. Oeps…
Binnenkort ga ik een heel aantal items die ik niet meer gebruik op marktplaats zetten. Hier zal ik jullie nog op de hoogte van brengen. 

Blazer: Vero Moda
T-shirt: Esprit
Armbanden: BiBa
Jeans: EDC by Esprit
Schoenen: Converse
Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. Rosanne van Dieren says:

  Wat een leuke outfit heb je aan! Dat shirtje vind ik heel gaaf! Ik zie dat je ook mintgroene nagellak op hebt, combineert goed met elkaar.
  liefs x

 2. Malu Swartjes says:

  Wat een leuke outfit meid! 😀 Die kleur staat je super!
  xx
  The Stylish Confessions

 3. Keys of Anouk says:

  Wat een leuke outfit! Ik vind dat mint groen je heel mooi staat 🙂 xo

Comments are closed.