New in | Black Timex Watch

New in | Black Timex Watch

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk berichtje van Sharon. Ik had namelijk een win actie op haar blog gewonnen. Daar was ik heel blij, want de prijs was namelijk een prachtig zwart horloge van Timex.
Ik ben dol op horloges, door middel van horloges kun je een outfit compleet maken. Ondertussen heb ik al een kleine verzameling aan verschillende soorten horloges, zodat ik altijd een horloges kan dragen die matcht bij mijn outfit. De horloge die ik gewonnen heb is zwart. Het bandje is van leer en het lijkt een beetje op een slangenhuid. Dat vind ikzelf een mooi detail. 

Als jullie het leuk vinden, kan ik binnenkort een artikel schrijven waar ik al mijn horloges laat zien.
Wat vinden jullie van de horloge?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

  1. leruaa says:

    Dat horloge is echt heel erg mooi! Ik zou zelf nooit een zwart horloge kiezen, maar nu ik het aan je pols zie, vind ik het wel wat hebben.

  2. Myrthe says:

    Wat een prachtige horloge! En omdat ie' zwart is past ie ook overal wel bij 🙂

Comments are closed.