New in | Sieraden van One of Eve

New in | Sieraden van One of Eve

Tijdens mijn zoektocht naar een leuke webshops, viel mij oog op de webshop One of Eve
Het is een hele leuke webshop die een groot assortiment aan hand gemaakte sieraden biedt. Vroeger heb ik zelf ook sieraden gemaakt, dus ik vind het altijd leuk om de creaties van andere mensen te bekijken. 
De stijl van de sieraden vind ik erg mooi. Ik draag zelf zilverkleurige en goudkleurige sieraden, en ik vind het leuk als verschillende materialen met elkaar worden gecombineerd.
Daarom wil ik jullie een aantal mooie sieraden laten zien. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Ik ben heel blij met de sieraden. Het zijn mooie, fijne sieraden maar ze zijn wel aanwezig. Ik kan zeker aanraden om een kijkje te nemen in de webshop. 

Zijn jullie al bekend met de webshop One of Eve?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. jewelyz says:

  Oh wat een leuke sieraden! Die hartjesketting is prachtig! En niet te veel tierenlantijn; gewoon basis met een klein accent.

 2. Joyce Jeroense says:

  Wat een mooie sieraden! Sommige items zijn niet helemaal mijn ding maar de ketting en het armbandje links op de foto vind ik wel super mooi. Ik kon de webshop eerlijk gezegd nog niet, altijd leuk om nieuwe te ontdekken!

 3. Saskia mywickedweirdlife says:

  Ik vind deze sieraden echt heel erg mooi echt heel anders tenminste en daar hou ik van!

 4. Kim B says:

  Oh die zijn cute! Wat tof dat je die hebt gekregen. Ik ken de webshop nog niet maar ga zeker even een kijkje nemen. Het is zeker mijn stijl.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

Comments are closed.