Summer Musthaves

Summer Musthaves

De zomer staat voor de deur, daarom is het belangrijk dat je je kledingkast ook summer proof maakt. Hieronder heb ik een aantal summer musthaves bij elkaar gezocht die zeker niet aan je collectie mogen ontbreken. Denk aan een mooie jumpsuit, een Rayban zonnebril, maar natuurlijk ook sandalen en mooie shorts.

Mijn grootste summer musthaves zijn toch wel Mipacha schoenen (de gekleurde aztez schoenen), een mooie zonnebril én zomerse sjaals mogen niet ontbreken.

Op internet ben ik al aan het kijken naar online shops waar ze de leukste summer musthaves verkopen. Ik ben dol op korting, dus waarom zou ik de volle pond betalen voor de nieuwste collecties terwijl er op BesteKortingscode.nl een heleboel kortingscodes staan die je in meer dan 1000 verschillende webshops kunt gebruiken?
Daarom gebruik ik voortaan altijd kortingscodes om zo nog meer te kunnen shoppen voor hetzelfde geld.

Ook heb ik nog iets leuks voor jullie. Je krijgt namelijk via deze link €10,- korting op je bestelling bij Zalando. 

Wat zijn jouw ultieme summer kusthavens?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Rowan - Rebellious yet Romantic says:

    Ik vind het giletje net als Kayleigh helemaal geweldig 🙂

  2. Anoniem says:

    Ik hou van goed artikel van deze blog ùerci veel voor dit grote werk 🙂 biedt mijn kant stel ik voor deze nieuwe wen poort die elke dag tientallen Voordeelcode lanceert 🙂 en een goede zakelijke gaan bezoeken het werkelijk is inratable

Comments are closed.