New in | Brown Fringed Bag + WIN

New in | Brown Fringed Bag + WIN

Dat ik een tassen tic heb je kun je wel stellen. Ik heb een
enorme tassenverzameling en daar ben ik trots op. Ik vind het leuk om
bij elke outfit een andere, geschikte tas te dragen. Op die manier kun je een outfit compleet maken. De tas past bij je outfit. Het zal jullie dan  ook niet verbazen dat ik een uitgebreide tassen collectie heb. 
Alleen een fringed tas ontbrak nog aan mijn verzameling. Eerst vielen deze tassen mij niet op, maar ik ben deze tassen steeds leuker gaan vinden. Daardoor ben ik ook heel blij met deze tas. Een fringed tas kun je op veel verschillende manieren combineren. Zelf vind ik het het leuk om met een stoere outfit te combineren of bij een skater skirt zoals ik op de foto draag. 
Deze leuke tas komt uit de fringed webshop. Dit is een webshop waar ze allerlei tassen en accessoires aanbieden met fringed. Je kunt er niet alleen terecht voor deze leuke tassen, maar ook voor bikini’s of andere musthaves. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. 

Vest: H&M
T-shirt: The Sting
Rokje: Esprit
Panty: H&M
Schoenen: Bullboxer
Tas: Fringed.nl
Zijn jullie ondertussen ook al zo enthousiast over deze leuke tas als mij?
Dan heb ik goed nieuws, want ik mag namelijk een van jullie blij maken met deze mooie tas. Hieronder staan de voorwaarden waar je aan moet voldoen om kans te maken. 
De voorwaarden om kans te maken zijn;
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Volg Diolifestyle op Bloglovin en like het bericht,
 • Facebookpagina van Fringed liken,
 • Vertel hoe jij deze tas zou combineren,
 • Een comment achterlaten met daarin de namen waarmee je meedoet en vertelt welke stappen je hebt gedaan om kans te maken.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen;
De winactie loopt tot zondag 9 maart 23.59
Succes! 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

 1. Iris - TBM says:

  Hij is heel leuk! En je hebt hem leuk gecombineerd! Ik hou alleen niet zo van bruine tassen, dus sla ik de winactie wel over.

 2. Bertine says:

  wat een mega leuke tas!! ik doe graag mee met de winactie, zou zo graag deze tas om mijn schouder dragen! Goed, ik heb alle verplichte dingen gedaan. Ik volg de facebookpagina's met mijn naam Bertine H.-K.. En via bloglovin volgde ik je al met mijn aboutfashion account. Volg je ook met aboutfashionnl op twitter en heb getweet!
  Hoe ik deze tas zou combineren: ik heb een paar bruine laarsjes met indianenprint en een sjaal met franjes, lijkt mij een mooie indianenstijl outfit met deze tas erbij!
  Email: bertine@aboutfashion.nl

 3. Wat een leuke winactie! Ik heb alles gedaan wat verplicht was, en ik volg je op twitter en instagram. (overal heet ik Steffi of Steffi van Dartel). Ik zou de tas combineren met mijn bordeaux rode jas, daar past heel goed een bruine tas bij! Ook vind ik hem erg leuk bij een short met een hemdje voor in de zomer! Email: fashionablebeautyblog@hotmail.com

 4. Anita H. says:

  Erg leuk. Sowieso ben ik nogal fan van fringes (van die bikini's van vorige jaar iets minder, maar dat dan vooral omdat je die teveel zag). Ik zou deze tas combineren met bruin- en / of grijstinten.

 5. Aah ik vind hem heel gaaf! Ik zou hem combineren met een van mijn bloemenjurkjes; lekker vrolijk en hippie-achtig. 🙂 Ik heb de verplichte dingen gedaan (privé onder Rowan de H. en via blog RebelsmaarRomantisch), ook volgde ik je al op Twitter en Instagram. 🙂 Liefs, Rowan

Comments are closed.