Outfit of the Day | Aztec Blazer

Outfit of the Day | Aztec Blazer
Er staat weer een Outfit of the Day online. Dit keer draag ik deze prachtige aztec blazer van de Open32 die ik onlangs kocht in de sale. Het is een hele mooie blazer en ik ben er heel blij mee. Je kunt hem op heel veel manieren combineren. Daarbij is het een vrolijk blazer en daar hou ik wel van. Omdat deze blazer best opvalt, koos ik voor een zwart basic truitje voor eronder. Wel droeg ik nog een ketting, omdat ik anders het idee heb dat het een beetje saai is. Daarbij droeg ik een zwarte gecoate broek en stoere laarsjes. 
Blazer: Open32
T-shirt: Esprit
Broek: H&M
Ketting: Hema
Schoenen: Pieces

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

  1. Bertine says:

    dat is echt een super mooie blazer. persoonlijk zou ik voor zwarte schoenen hieronder gaan, maar he ieder zijn smaak

Comments are closed.