Outfit of the Day | Aztec Blazer

Outfit of the Day | Aztec Blazer
Er staat weer een Outfit of the Day online. Dit keer draag ik deze prachtige aztec blazer van de Open32 die ik onlangs kocht in de sale. Het is een hele mooie blazer en ik ben er heel blij mee. Je kunt hem op heel veel manieren combineren. Daarbij is het een vrolijk blazer en daar hou ik wel van. Omdat deze blazer best opvalt, koos ik voor een zwart basic truitje voor eronder. Wel droeg ik nog een ketting, omdat ik anders het idee heb dat het een beetje saai is. Daarbij droeg ik een zwarte gecoate broek en stoere laarsjes. 
Blazer: Open32
T-shirt: Esprit
Broek: H&M
Ketting: Hema
Schoenen: Pieces

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

14 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.