New in | Colorful Statement Necklace by WE

New in | Colorful Statement Necklace by WE

Afgelopen week liep ik door de stad omdat ik een aantal dingetjes moest hebben. Bij de WE hingen een leuke outfits in de etalage dus ik besloot een kijkje te nemen in de winkel. Dit had ik beter niet kunnen doen, aangezien ik meestal niet met lege handen naar buiten kom.. 
De outfits die ik er in de etalage zo leuk vond uitzien, bleken in het echt helemaal niet zo leuk te zijn. Wel viel mijn oog op een statement ketting. Een hele mooie gekleurde zelfs. Hij kostte €14,95, maar bij de WE krijg je op vertoon van je studentenkaart 10% korting bij iedere(!) aankoop. Iets waar ik pas ben achter gekomen. Ideaal natuurlijk voor mij als student. Het is een simpele kralen statement ketting, maar dat maakt het nog leuker.

Wat vinden jullie van deze statement ketting?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.