Things that makes me happy #5

Things that makes me happy #5

Het leek mij wel weer leuk om een lijstje te maken met de (kleine) dingen waar ik blij van word. Aangezien ik het belangrijk vind om positief te zijn, heb ik weer een mooi lijstje gemaakt. Het leven is veel beter wanneer je positief bent. 
Op een aantal blogs zag ik de ‘100 days of happiness’ voorbij komen. Ik vind dit een heel leuk en goed initiatief. Je plaatst elke dag één foto waar je blij van wordt. Zo sta je stil bij de kleine dingen in je leven die je blij maken.


De zon – lekker eten – mijn blog – leuke samenwerking – interessante mails – spullen verkopen via marktplaats – werken en geld verdienen om te sparen – dromen over een reis naar Spanje – mijn heerlijke bedje – mooie foto’s – vakantie – nieuwe kleren – mijn nieuwe statement kettingen – andere mensen blij maken – effectief werken – mijn ‘to-do’- list afwerken – grote kop jasmijn thee – nagels die mooi gelakt zijn – goedkope vliegtickets vinden – leuke aanbiedingen vinden – bloggen – goede cijfers terugkrijgen – leuke outfits samenstellen – een boek lezen – op de bank hangen met mijn lieve vriend – goede televisieprogramma’s kijken – aftellen tot de zomervakantie – sparen voor een leuk doel – ontspannen – mezelf minder druk maken – leuke pakketjes ontvangen – inspiratie opdoen via We Heart it – mijn instagram account bijhouden – de reacties op mijn blog lezen – positief zijn – meer bezoekers en volgers op mijn blog – mijn haar dat goed zit – lekker geslapen – afspreken met mijn lieve vriendinnetjes – het strand.
Wat maakt jullie happy?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. demi van de liefvoort says:

  Wat een leuk lijstje, van heel veel van die dingen word ik ook blij 🙂 En ik word ook blij als ik leuke nieuwe liedjes ontdek, het strand en als ik erachter kom dat iets wat ik al heel lang/graag wil hebben afgeprijsd is haha.

 2. Karin says:

  Op weheartit kijken vind ik zo leuk! Lekker inspiratie op doen voor het slapen! Heel leuk lijstje heb je gemaakt! Xx

 3. Imke Db says:

  Heel erg fijn lijstje, ik herken me er echt in en word er spontaan vrolijk van!

  XO IMKE

 4. Beautyjuf says:

  Wat een mooi lijstje! 🙂 Ik kan me indenken dat jij hier heel vrolijk van wordt! Ik herkende er wel een aantal dingen in waar ik ook blij van word.

Comments are closed.