New in | Ernest Watch

New in | Ernest Watch

Vorige week kwam de postbode een heel leuk pakketje brengen. Ik had namelijk iets besteld in de webshop van Jencha. In dat pakketje zat een prachtig horloge van het merk Ernest. Het is een rosé kleurige horloge die een outfit compleet maakt.
Zoals jullie ondertussen wel weten, heb ik een aantal horloges zodat ik iedere keer een mooie horloge kan dragen die past bij mijn outfit.

Een rosé kleurige ontbrak nog aan mijn collectie, dus ik was heel blij dat ik hem aan mijn collectie kon toevoegen. Hij is hier te verkrijgen en kost €24,95.

Ik vind het leuk om dit horloge te combineren met een aantal armbandjes, zo creëer je leuke armcandy.

Zijn jullie al bekend met de webshop Jencha? Het is een website boordevol leuke accessoires waar je je hart kunt ophalen als je op zoek bent naar de leukste en hipste items op dit moment. 

Wat vinden jullie van dit horloge?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Rowan - Rebellious yet Romantic says:

  Ziet er heel mooi uit! Leuk inderdaad met dat armbandje erbij, goede match! 🙂

 2. Bertine says:

  dit horloge had ik ook. is een mooi exemplaar. ik droeg m erg veel en heb daarom een duurdere versie gekocht later

 3. Anne says:

  oke kijk, ik ben al een tijdje opzoek naar een mooi horloge wat nog wel te betalen valt. En dit wordt hem. Duizendmaal dank!

 4. Daniëlle Springer says:

  Ik kende de webshop nog niet, maar heb sinds kort ook een leuk nieuw horloge in het rosé goud. Zo leuk om te combineren met armcandy inderdaad.

 5. Michelle Kaiser says:

  Ik vind het een mooi horloge! Mooie kleur rosé, niet zo'n gekke rosé kleur. Precies goed. Leuk gecombineerd met je armbandjes.

Comments are closed.