Crush | Mipacha Shoes

Crush | Mipacha Shoes
Tijdens mijn zoektocht naar de leukste zomer musthaves kwam ik deze gave schoenen tegen. Ze zijn van het merk Mipacha. Ik vind de schoenen erg mooi. De talrijke kleurtjes en de aztec print spreekt mij erg aan. Daarbij zijn deze schoenen ook zeker geschikt voor wanneer je een festival gaat bezoeken. 
Dit zijn typische ‘Dionne’ schoenen, hippe, comfortabele schoenen met veel kleurtjes. Ze staan daarom ook hoog op mijn verlanglijstje. Ze zijn bij verschillende online shops te verkrijgen, waaronder hier. Het zijn stoffen schoenen en ze kosten €89,95. 

Wat vinden jullie van Mipacha schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Sophie says:

    Ik vind het jammer dat de zool niet wit is; ik vind het printje namelijk wel heel erg leuk!

  2. Kiss & Make-up says:

    Ghoh, ik denk niet dat ik ze zelf zou dragen maar op zich vind ik ze wel origineel en leuk. Tof voor een festival.

  3. Bo says:

    Wat een leuke schoentjes! Super voor de zomer en voor festivals inderdaad, ik vind je lay-out trouwens ook heel mooi geworden.

Comments are closed.