New in | Essie Naughty Nautical

New in | Essie Naughty Nautical

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, heb ik een paar weken terug twee lakjes van Essie gekocht. Omdat ik Essie het fijnste nagellak merk vind dat ik ken, is het natuurlijk altijd leuk om mijn collectie aan te vullen. Ik koos voor twee mooie voorjaarskleuren. Een groene en een koraal rode nagellak.
Deze keer heb ik voor jullie de groene nagellak geswached. Er zit een kleine glitter in de nagellak, iets wat ikzelf erg mooi vind. De kleur is iets donkerer dan mint groen. De kleur groen is sowieso een kleur die ikzelf erg mooi vind. Mint groen, maar ook deze groene kleur vind ik erg mooi en past precies bij het voorjaar. 

De kleur van dit lakje heet Naught Nautical, dat is nummer 266. Ik betaalde €4,95 voor dit lakje. Wil je weten waarom? Bekijk dan mijn shoplog van een paar weken terug.
Wat vinden jullie van dit lakje van Essie?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

25 comments

  1. Dorien says:

    Wauw, wat een mooi kleurtje! Je nagels zijn trouwens ook super mooi gelakt, heel nauwkeurig!

Comments are closed.