Outfit of the day | Demin Blouse

Outfit of the day | Demin Blouse

Ik heb weer een leuke outfit of the day voor jullie. Deze keer draag ik mijn nieuwe demin blouse van de Vila. Zoals je misschien al gezien hebt in een artikel eerder deze week, daar gaf ik een een sneak preview van mijn outfit. 
De afgelopen dagen was de zon weer volop aanwezig, iets waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ik ben dol op de zon. Ik vind het vooral een heerlijk gevoel dat ik nu lekker zonder jas naar buiten kan gaan, zonder dat ik dood ga van de kou. Daarbij is alles veel mooier wanneer het zonnetje schijnt. 
Bij deze outfit heb ik gelet op de details, want zoals je misschien kunt zien, matchen mijn nagels én mijn armbanden bij de ketting die ik draag. Ik vind het ook leuk om een outfit compleet te maken en dus te letten op alle details. 

Ketting: Costes
Blouse: Vila
Spijkerbroek: Edc by Esprit
Armbanden: Juweline
Schoenen: All Stars

Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

 1. Sophie says:

  Hele leuke outfit zeg! Leuk zo die ketting in combinatie met die lichte blouse!

 2. Corinne Spire says:

  Die ketting is echt leuk! Een jeanshemdje staat echt bij alles hé! 🙂

  x

 3. Keys of Anouk says:

  Wat een leuke outfit! Ik vind je denim blouse heel tof 🙂 Leuk gecombineerd ook met je ketting! xo

 4. Marjolein - Beautylein.nl says:

  Hele leuke outfit, staat je erg goed. Ook je ketting vind ik erg tof.

 5. marlies neerinck says:

  Leuke outfit zeg! En die ketting vind ik er echt super bij passen! 😀

  Liefs,
  Marlies – Golden Mirrors & Pink Bows

 6. Laura says:

  Leuke outfit! Lekker casual, en je ketting over je blouse vind ik heel erg gaaf!

Comments are closed.