Outfit of the day | Demin Blouse

Outfit of the day | Demin Blouse

Ik heb weer een leuke outfit of the day voor jullie. Deze keer draag ik mijn nieuwe demin blouse van de Vila. Zoals je misschien al gezien hebt in een artikel eerder deze week, daar gaf ik een een sneak preview van mijn outfit. 
De afgelopen dagen was de zon weer volop aanwezig, iets waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ik ben dol op de zon. Ik vind het vooral een heerlijk gevoel dat ik nu lekker zonder jas naar buiten kan gaan, zonder dat ik dood ga van de kou. Daarbij is alles veel mooier wanneer het zonnetje schijnt. 
Bij deze outfit heb ik gelet op de details, want zoals je misschien kunt zien, matchen mijn nagels Ên mijn armbanden bij de ketting die ik draag. Ik vind het ook leuk om een outfit compleet te maken en dus te letten op alle details. 

Ketting: Costes
Blouse: Vila
Spijkerbroek: Edc by Esprit
Armbanden: Juweline
Schoenen: All Stars

Wat vinden jullie van deze outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

19 comments

  1. marlies neerinck says:

    Leuke outfit zeg! En die ketting vind ik er echt super bij passen! 😀

    Liefs,
    Marlies – Golden Mirrors & Pink Bows

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.