New in | Essie Sunday Funday

New in | Essie Sunday Funday
Een paar weken terug kocht ik twee mooie lakjes van Essie. Ik kocht ze bij de Etos waar er op dat moment een 1+1 gratis actie was. Dat is dan natuurlijk een mooie gelegenheid om twee Essie nagellakjes te kopen. Ik koos voor een (mint)groene en een (koraal)rode. Het groene lakje van Essie zagen jullie vorige week al voorbij komen en nu heb ik dan ook het rode lakje van Essie geswatched. 
Sunday Funday
Het is een koraal rood lakje met een kleine shimmer erin. Op de foto is hij iets donkerder uitgevallen, dan in het echt. In het echt is hij iets meer ‘oranjer’ en iets lichter. Zelf vind ik het een heel mooi voorjaarskleurtje. Ik zal hem dan ook vaak dragen de komende tijd. Op de tweede foto kun je goed de shimmer zien. Ik vind het leuk dat er een soort van shimmer in zit, dat maakt het lakje nog iets specialer. 

 
Dragen jullie wel eens een lakje van Essie?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Sophie says:

    Gaaf kleurtje! Ik heb een paar kleurtjes van Essie, het zijn fijne lakjes πŸ™‚

  2. claudia verloop says:

    Wauw, prachtig kleurtje! Ik heb één lakje van Essie en ik draag hem af en toe πŸ™‚

Comments are closed.