New in | Essie Sunday Funday

New in | Essie Sunday Funday
Een paar weken terug kocht ik twee mooie lakjes van Essie. Ik kocht ze bij de Etos waar er op dat moment een 1+1 gratis actie was. Dat is dan natuurlijk een mooie gelegenheid om twee Essie nagellakjes te kopen. Ik koos voor een (mint)groene en een (koraal)rode. Het groene lakje van Essie zagen jullie vorige week al voorbij komen en nu heb ik dan ook het rode lakje van Essie geswatched. 
Sunday Funday
Het is een koraal rood lakje met een kleine shimmer erin. Op de foto is hij iets donkerder uitgevallen, dan in het echt. In het echt is hij iets meer ‘oranjer’ en iets lichter. Zelf vind ik het een heel mooi voorjaarskleurtje. Ik zal hem dan ook vaak dragen de komende tijd. Op de tweede foto kun je goed de shimmer zien. Ik vind het leuk dat er een soort van shimmer in zit, dat maakt het lakje nog iets specialer. 

 
Dragen jullie wel eens een lakje van Essie?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

16 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.