New in | O’Clock Horloge

New in | O’Clock Horloge

Het is jullie vast niet ontgaan, de O’Clock horloge. Ik heb deze horloge op een aantal blogs al voorbij zien komen. Zelf mocht ik ook een horloge uitkiezen om te reviewen. Ik heb even getwijfeld voor welke ik zou kiezen, maar uiteindelijk heb ik voor een mint groen klokje met steentjes gekozen en een zwarte band.
Ik vind het eigelijk een hele leuke horloge, het is tenminste eens iets anders. Ik heb al een aantal horloges, maar zo’n soort horloge als dit had ik nog niet. Dus ik ben blij dat ik deze aan mijn collectie mag toevoegen. Daarbij kun je dit horloge eindeloos blijven combineren wanneer je nog een aantal andere bandjes er bij koopt. Ideaal om een horloge te dragen die bij je outfit matcht. 

Het bandje kostte €10,- en het klokje kostte €28,-. Beide zijn verkrijgbaar op de website van Horloge.com waar ze een groot assortiment aan O’Clock horlogebandjes en klokjes aanbieden. 
Wat vinden jullie van deze horloge?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Minke Maria says:

    Wat een geinig horloge! Helaas krijg ik echt enorme uitslag van rubberen bandjes. 🙁

Comments are closed.