Outfit of the day | Navy Stripes

Outfit of the day | Navy Stripes
Het is weer zaterdag dat betekent dat er weer een outfit of the day online staat. Hoewel het vandaag geen gewone zaterdag is – het is namelijk Koningsdag vandaag – staat er toch een normale outfit voor jullie online. 
Wat ben ik blij met het heerlijke weer van de afgelopen dagen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Alles is zoveel mooier wanneer het zonnetje schijnt en de bomen weer groen beginnen te worden. 
Afgelopen week ben ik ook maar eens begonnen met het uitzoeken van mijn eigen kledingkast. De winterspullen maken plaats voor de dunne, vrolijke zomerkleren. Bij het uitzoeken van deze outfit leek het mij wel leuk om de kleuren blauw en roze met elkaar te combineren. Streepjes zijn op dit moment helemaal hot en je ziet veel terugkomen. Zelf ben ik een grote fan van gestreepte topjes, t-shirts en truien. Door de combinatie van het stoere jas en de hoge staart ziet de outfit er stoer, maar ook vrouwelijk uit. Precies mijn stijl.
 

 
 
 
Jasje: H&M
T-shirt: WE
Broek: Dept
Schoenen: O’Moda
Oorbellen: Heunen Juweliers 

Wat vinden jullie van deze gecombineerde outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Instant Milk says:

  Super cute outfit!

  Come visit me soon! I miss you!

  instantmilk.blogspot.com
  xx

 2. Sophie says:

  Leuke outfit! Dat H&M jasje lijkt ontzettend op mijn Goosecraft jack; leuke combi!

Comments are closed.