New in | Jas met Allure

New in | Jas met Allure
Tijdens mijn vakantie in Polen had ik in het in de avond iedere keer koud. Overdag was het heerlijk zomer weer, maar in de avond koelde het flink af. Daar had ikzelf geen rekening mee gehouden. Of beter gezegd; ik wist niet dat het klimaat zo anders was dan in Nederland. Ik had alleen dunne zomerkleren bij mij, daarom hadden we een shopsessie gepland, zodat ik wat warme kleren kon kopen voor in de avond. 
Look-a-like paardenjas?
Bij de H&M kwam ik deze jas tegen en werd meteen verliefd. Jammer genoeg was hij niet meer in mijn maat. Niet getreurd, dan bestel je hem toch gewoon online? Dat heb ik dan ook meteen gedaan. Toen ik terugkwam van mijn vakantie lag de jas thuis. Ideaal. 
Het is maar een simpele jas van de H&M, maar ik vind het motief(?) van de jas erg leuk. Ik heb heel internet doorgezocht wat het nu precies voor een soort jas is. Zelf doet het mij denken aan een paardenjas. De jas is doorgestikt, waardoor er allemaal van die vakjes op de jas zitten. Iedere keer als ik dit soort jassen zie, moet ik denken aan welvarende mensen. Waarom? Geen idee. Het ziet er wat chiquer uit denk ik.

Wat vind je van mijn nieuwe jas?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Svenja says:

  De jas ziet er heel chique en ook lekker warm uit. Zo kan je warmpjes de winter door!

 2. Esther says:

  Het doet me in eerste instantie inderdaad een beetje aan een paardenjas denken, maar vind m hartstikke leuk!

 3. Elze says:

  Het is inderdaad net een paarden jas, maar dat maakt 'm juist zo chique! Denk dat 'ie je heel mooi staat!

 4. Marloes Meeusen says:

  Mooie jas. Dit patroon zie je inderdaad ook vaak in de paardensportkleding.

Comments are closed.