Outfit of the day | Shinny Gold

Outfit of the day | Shinny Gold
Vorige week was ik aanwezig bij de brillenmodeshow van EyeWish opticiens in het mooie Amsterdam. Het event vond plaats, in jawel het Rijksmuseum. Wat een prachtige locatie voor een event. Zelf was ik nog nooit in het Rijksmuseum geweest. 
Ik had met een aantal bloggers afgesproken om samen naar het event te gaan. Natuurlijk moesten we voordat we naar binnen gingen nog even outfit foto’s van elkaar maken. 
Shinny Gold
Zoals je waarschijnlijk al ziet, staat het Rijksmuseum op de achtergrond van de foto’s. Het is zo’n mooi gebouw en daardoor geschikt voor het maken van outfit foto’s. Vorige week hebben we nog een aantal dagen heerlijk nazomer weer gehad. Het was zelfs zo warm dat je prima in een topje kon rondlopen. Heerlijk! Zoals je waarschijnlijk kunt zien, komen er verschillende goud tinten terug in de outfit. Over het algemeen ben ik helemaal geen fan van goud, maar van die kleine details vind ik stiekem wel erg leuk. 

Sjaal: Pieces
Top: Silver Creek
Armbanden: Ash
Jeans: Esprit
Riem: American Today
Schoenen: Ziengs
Horloge: Casio
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

11 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.