New in | Metallic Pumps van Manfield

New in | Metallic Pumps van Manfield
Vorige week liep ik op zondag door de stad – nog steeds zó fijn dat er elke zondag koopzondag is – om te kijken of ik nog een aantal leuke sale items kon scoren. Tijdens deze trip viel mijn oog op deze prachtige pumps van Manfield. Normaal gesproken loop ik langs Manfield, omdat ik altijd dacht dat ze allemaal schoenen hadden voor ouderwetse mensen. Nou, ik kan jullie vertellen ze verkopen er heel veel leuke schoenen én tassen.
Metallic pumps
Ik heb een aantal pumps, maar ik heb ze alweer een tijdje niet gedragen. Omdat ze meestal niet lekker lopen of omdat ik niet wist hoe ik ze moest combineren. Ik vond dat daar verandering in moest komen. Het is juist leuk om pumps te combineren met een stoere ripped jeans bijvoorbeeld. Daarbij hebben pumps ook een aantal voordelen, ze maken je langer,  slanker, vrouwelijker én sexier. Welke vrouw wil dat nu niet?

Ik kocht deze schoenen in maat 40 – dat is ruim één maat kleiner dan normaal – bij de Manfield voor maar €15,- Dit komt omdat ik ik ook nog een fashioncheque had. Ze waren van €89,95 afgeprijsd naar €44,95. Ik had ook nog een fashioncheque ter waarde van €30,-. Dus het was een heel goed koopjes, nu moet ik ze nog vaak dragen.

Wat vinden jullie van deze schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Michelle Kaiser says:

    Ik heb mijn moeder deze link gegeven; Joehoe weer een lezer erbij misschien wel. 1 ding is zeker: dit wilde ze heel graag hebben, een paar mooie brons kleur pumps die niet te hoog zijn. Hallo, daar is Dionne d'r blog en zit mijn moeder nu te shoppen. Hoe leuk!

Comments are closed.