Outfit of the Day | Summer Fever

Outfit of the Day | Summer Fever
Onlangs bezocht ik de sample sale van Blosh waar ik deze prachtige oversized blouse kocht. Afgelopen week droeg ik hem voor het eerst tijdens een etentje. De maat is 34, maar hij valt heel groot. Ik vind de kleur erg mooi en fris voor de zomer. Daarbij vind ik het model – oversized – erg mooi. Hij ziet er vrouwelijk uit, maar je kunt hem ook leuk combineren wanneer je er een colbertje overheen draagt. 
Ik heb dezelfde blouse ook nog in een andere kleur – aubergine – gekocht, omdat ik het model zo leuk vond en ik dan eentje heb die ik qua kleur het hele jaar door kon dragen. 

Blouse: Aaiko
Ketting: Esprit
Top: H&M
Horloge: Timex
Broek: American Today
Schoenen: Pieces
Wat vinden jullie van mijn oversized blouse?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

23 comments

 1. Mirjam says:

  Mooie kleur, staat je goed! Misschien ook leuk om een stukje van de voorkant van de blouse in je broek te stoppen.

 2. Manon says:

  Ik vind zo'n oversized blouse best leuk staan op een hele strakke skinny zoals jij hem hier combineert! Lekker losjes en casual zo πŸ™‚

 3. Stephanie says:

  Leuke jeans en de kleur vd blouse is erg mooi πŸ™‚

  p.S. Mijn eerste winactie staat online dus neem zeker even een kijkje πŸ˜‰

Comments are closed.