Outfit of the Day | Summer Fever

Outfit of the Day | Summer Fever
Onlangs bezocht ik de sample sale van Blosh waar ik deze prachtige oversized blouse kocht. Afgelopen week droeg ik hem voor het eerst tijdens een etentje. De maat is 34, maar hij valt heel groot. Ik vind de kleur erg mooi en fris voor de zomer. Daarbij vind ik het model – oversized – erg mooi. Hij ziet er vrouwelijk uit, maar je kunt hem ook leuk combineren wanneer je er een colbertje overheen draagt. 
Ik heb dezelfde blouse ook nog in een andere kleur – aubergine – gekocht, omdat ik het model zo leuk vond en ik dan eentje heb die ik qua kleur het hele jaar door kon dragen. 

Blouse: Aaiko
Ketting: Esprit
Top: H&M
Horloge: Timex
Broek: American Today
Schoenen: Pieces
Wat vinden jullie van mijn oversized blouse?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

23 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.