Travel | Op persreis naar Brussel #2

Travel | Op persreis naar Brussel #2
Maandag deelde ik al het eerste gedeelte van mijn persreis naar Brussel, vandaag is het tijd voor het tweede gedeelte. Wat heb ik genoten van deze leuke persreis!
Zaterdagmorgen werd ik na een heerlijke nacht wakker in een te lekker bed in het Radisson Blu hotel in hartje Brussel. Om 9.00 hadden we afgesproken om te ontbijten. Ik ben een enorme fan van hotel ontbijtjes, dus ik verheugde mij hier enorm op. Het ontbijt buffet was groot en ik genoot van het heerlijke ontbijt. Om 10.00 moesten we uitgecheckt zijn en begon ons programma van de tweede dag. 
Deze dag begonnen we met een aantal mooie mode adresjes in de wijk Dansaert. We bezochten onder andere Café Costume. Dit is een winkel dat maatpakken maakt. Het zag er allemaal fantastisch uit. Als ik een man was en een pak nodig had, dan wist ik het wel! 

Het was heel mooi om Brussel een keer van de andere kant te zien. De vorige keer dat ik Brussel bezocht had, ben ik alleen in het toeristische gedeelte geweest en zijn we niet op alle mooie plekjes geweest waar ik deze keer wel was. Het was een ware reis door Brussel waar we allemaal mooie plekjes en winkeltjes bezochten op plekken waar je zelf niet zo snel komt.
Om 13.00 lunchten we bij Chicago. Dat was een heel hip tentje dat er ontzettend leuk uit zag. Het was voorheen een matrassen winkel en nu was het een hip tentje waar je heerlijk kon lunchen. Ik koos voor een croque monsieur en een heerlijke wortel-pompoensoep.Na een heerlijke lunch was het tijd om onze mode wandeling voort te zetten. We gingen met de taxi naar de andere kant van Brussel waar we onder andere een hele mooie vintage winkel bezochten, de winkel van Natan bezochten en wat dronken bij het ELLE café. In die vintage winkel hingen hele mooie designer items voor een prikje. Ik zag een prachtig jurk die bleek van Chanel te zijn en kostte nog ‘maar’ €350,-. Voor een jurk van Chanel is dat natuurlijk niet duur. Natan is een winkel van een Belgische designer waar onze koningin Maxima vaak items koopt. Je had er prachtige kledingstukken, echter waren deze peperduur. Als laatste dronken op het terras een heerlijk glas cola in het ELLE café. 

Al deze winkels bevonden zich op de Louizalaan in Brussel. Een hele lange straat waar helaas ook veel auto’s rijden, maar waar ook prachtige winkels lagen. Ik heb enorm genoten van mijn persreis naar Brussel. Het was ontzettend tof en ik ben heel blij dat ik deze reis mocht meemaken. 
Brussel, wat ben je mooi! 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

Comments are closed.