New in | Nude laarzen van Sasha

New in | Nude laarzen van Sasha

Afgelopen zaterdag ben ik – zoals jullie al in de vlog van gisteren konden zien – gaan winkelen in Aken. Een stad in Duitsland waar je vanuit Zuid-Limburg zo bent. Tijdens mijn tripje naar Duitsland heb ik een aantal nieuwe spullen gekocht, waaronder deze mooie nude laarsjes.

Vrouwen en schoenen; ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb al een hele verzameling schoenen, maar deze laarsjes zijn toch net weer even iets anders dan al die anderen. Dit zal vast héél herkenbaar zijn voor sommige lezeressen (of misschien wel lezers). Deze nieuwe laarsjes kocht ik bij Sasha en ben er heel blij mee. Ze hebben een mooie nude kleur, waardoor je ze nu ook prima kan dragen. Daarnaast vind ik het heel leuk dat je een klein hakje hebben. Een hak maakt een schoen toch net wat vrouwelijker. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe laarsjes te combineren met mooie outfits.

Wat vind je van mijn nieuwe laarsjes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

6 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.