Outfit of the day | Into the woods

Outfit of the day | Into the woods
Vorige week ben ik samen met mijn vriend een stuk gaan wandelen door Amersfoort. Tijdens onze wandeltocht liepen over allerlei verschillende bruggetjes. Die bruggetjes zien er altijd zó leuk uit. Het geeft een beetje een kneuterig gevoel. Daarbij vond ik het ook een fotogenieke plek om outfit foto’s te maken. 
Ik draag mijn mooie rode jasje van de Mango. Ik heb dit jasje al een hele tijd, maar hij heeft een tijdje in de kledingkast op mijn oude kamer bij mijn ouders gehangen. Aangezien ik niet meer zo vaak bij mijn ouders ben, heb ik hem een tijd niet gedragen. Nu ik hem weer meegenomen heb, ben ik er maar al te blij mee. Ik vind hem erg mooi! Het is een chic jasje, maar je kunt hem ook casual combineren. Stiekem vind ik het ook heel tof dat hij zo’n mooi knal kleurtje heeft. 

Sjaal: Primark
Jasje: Mango
Top: Only
Riem: Costes
Jeans: Esprit
Schoenen: Replay 
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Rebellious yet Romantic says:

    Mooie look en plek! Dat truitje heeft een vriendinnetje van mij ook, ik vind hem erg leuk! 🙂 Liefs, Rowan

Comments are closed.