Outfit of the day | Flower Scarf

Outfit of the day | Flower Scarf

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben, ben ik de laatste tijd weer veel outfit foto’s aan het maken. Dat komt omdat ik de laatste tijd steeds vaker iemand heb die outfit foto’s wil en kan maken. Ideaal. Meestal maakt mijn vriend de foto’s, maar af en toe vriendinnen of mijn ouders. Ik durf het niet aan iedereen te vragen, aangezien ik het soms gênant (?) vind om het te vragen. Deze foto’s zijn gemaakt in Eindhoven, waar ik een bezoekje bracht aan mijn vriend. 

Nu het voorjaar is, kan ik eindelijk weer eens mijn dunne en vrolijke kleren uit de kast trekken. Normaal droeg ik in de winter altijd een t-shirt met lange mouwen onder een vest, nu kan ik al een een t-shirt eronder dragen zonder dat het te koud is. Hoera!

Sjaal: Pieces
T-shirt: The Sting
Vest: Mexx
Broek: Dept
Schoenen: O’Moda
Horloge: Esprit
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Dagmar Valerie says:

    Super leuke en kleurrijke outfit! Kleur staat je zo goed! En wat een mooi sjaaltje, love it <3

Comments are closed.