New in | Replay telefoonhoesje

New in | Replay telefoonhoesje

Wanneer je een (smart) telefoon hebt, wil je die natuurlijk graag goed beschermen. Daarom is het belangrijk dat je een goede bescherming biedt aan je telefoon. Wat ikzelf nog al belangrijk vind, is dat het hoesje er ook leuk en fashionble uit moet zien. Ik wil niet zo’n standaard en saai hoesje. Gelukkig bestaan er heel veel webshops waar ze veel verschillende mooie hoesjes verkopen. Om je telefoon nog beter te beschermen tegen krassen in het belangrijk dat je er een Screenprotector op plakt. Dit geeft een betere bescherming aan je telefoon. 

Het is een heel mooi hoesje dat heel nauw aansluit. Verder is het hoesje gemaakt van soepel leer. Nu maar hopen dat het hoesje strak blijft zitten en dat het leer niet te veel uitloopt. Ook de kleur bevalt mij wel, het een combinatie van rode en roze kleur. 
Wat voor een hoesje gebruik jij voor je telefoon?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. I scream beauty says:

    Leuke kleur roze!! Ik gebruik op dit moment een hoesje met ons eigen logo erop!

  2. Marloes | The Style Sandwich says:

    Wat een mooi hoesje zeg! Prachtige kleur 🙂 En met zo'n fel kleurtje raakt ie natuurlijk minder snel zoek in je tas; handig! x

Comments are closed.