Outfit of the day | Striped Jacket

Outfit of the day | Striped Jacket
Het is weer tijd voor een outfit of the day. De laatste week heb ik maar weinig outfit foto’s kunnen maken, daardoor vond ik het extra leuk om er nu weer een outfit post te schrijven. Het liefste wil ik elke dag wel outfit foto’s maken, alleen moet je dan natuurlijk ook iemand hebben die een foto kan en wil maken. Dat kan helaas niet altijd. Outfit’s post vind ik het leukste onderdeel van mijn blog. Deze outfit droeg ik tijdens het Levi’s event vorige week maandag in Amsterdam. 

Sjaal: Pieces
Jasje: Zara
T-shirt: Esprit
Spijkerbroek: Dept
Schoenen: O’Moda

Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Sophie says:

    Heel leuk jack zeg; staat je super! Haha je ziet echt meteen dat je in Amsterdam staat 😀

  2. Mayara Esther says:

    Ooh die jacket is leuk, je hebt het erg leuk gecombineerd met de rest van je outfit. 🙂

Comments are closed.