Outfit of the day | Striped Jacket

Outfit of the day | Striped Jacket
Het is weer tijd voor een outfit of the day. De laatste week heb ik maar weinig outfit foto’s kunnen maken, daardoor vond ik het extra leuk om er nu weer een outfit post te schrijven. Het liefste wil ik elke dag wel outfit foto’s maken, alleen moet je dan natuurlijk ook iemand hebben die een foto kan en wil maken. Dat kan helaas niet altijd. Outfit’s post vind ik het leukste onderdeel van mijn blog. Deze outfit droeg ik tijdens het Levi’s event vorige week maandag in Amsterdam. 

Sjaal: Pieces
Jasje: Zara
T-shirt: Esprit
Spijkerbroek: Dept
Schoenen: O’Moda

Wat vinden jullie van deze outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

16 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.