Mini Shoplog | Xenos & V&D

Mini Shoplog | Xenos & V&D
Vorige week zaterdag besloot ik een rondje door de stad te lopen. Ik moest alleen wat groenten, fruit en bloemen van de markt hebben. Toch bracht ik ook een bezoekje aan andere winkels en kon ik – zoals je verwacht – niet met lege handen naar huis komen, maar de items die ik shopte waren wel héél goed afgeprijsd! Kijk je mee?
De laatste paar weken ben ik heel actief op Pinterest. Ik ben namelijk op zoek naar leuke woon inspiratie. Het liefste zou ik mijn hele studentenkamer willen veranderen en nieuwe meubels willen kopen, alleen dat is niet zo handig. Aangezien ik hier niet meer heel lang zal wonen. Op veel blogs zie ik regelmatig dat ze toffe home accessoires shoppen bij de Xenos, dus ik besloot een kijkje te nemen. 
Bij de Xenos zag ik deze drie leuke theelicht houders staan. Dit was niet iets waar ik naar op zoek was, maar stiekem vind ik ze wel heel leuk. Daarnaast waren ze afgeprijsd en moest ik voor deze drie theelicht houders €2,53 betalen, oftewel €0,84 per stuk. Geen geld dus.

Het volgende item shopte ik bij de V&D. Ik kocht deze prachtige suède tas van het merk LIV. Ik heb deze tas al meerdere malen gezien en in mijn handen gehad, alleen ik vond hem altijd te duur. Omdat de tas van leer is kostte die namelijk €79,- en dat vind ik voor een tasje voor erbij te veel. Dus ik zette hem uit mijn hoofd. Een maand geleden was ik weer bij de V&D en toen hing die er nog steeds. Alleen nu was die 50% afgeprijsd. Toch vond ik iets minder dan 40 euro nog steeds te veel. Toen ik zaterdag de V&D in liep, zag ik het tasje weer hangen en nu was die nóg meer afgeprijsd. Hij kostte namelijk nog maar €15,-. Voor die prijs kon ik hem niet laten hangen. Hij was uiteindelijk 81% afgeprijsd, wauw! Je kunt hem omhangen, maar je kunt hem ook al clutch gebruiken. Zelf vond ik het wel leuk voor een feestje of voor de feestdagen.

Als laatste kocht ik bij de V&D een hele dikke sjaal. Het is een lange gebreide, súper zachte col die je maar liefst drie keer kunt omslaan. In vind het ook lekker om thuis zo’n dikke sjaal te dragen in de winter, dus ik ben er heel blij mee. Ook deze was afgeprijsd van €17,99 voor €5,-. Een koopje dus. 

Alleen moet ik wel toevegen dat ik al mega veel wintersjaals heb. Zoveel dat mijn vriend er iedere keer een grapje overmaakt. Ik heb namelijk een grote shopper tas vol met allemaal wintersjaals. Oeps!

Zoals je kon zien heb ik niet zoveel gekocht, maar de spullen die ik heb gekocht waren allemaal heel goed afgeprijsd. Lucky me! Van dit soort toffe aanbiedingen word ik heel blij!
Wat vind je van mijn aankopen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. kim says:

  Wauw wat een megakorting! Gelukkog heb je ewacjt met het kopen van het tasje 🙂

 2. Dalinka Haze says:

  De theelichthouders zijn ontzettend leuk en vrolijk. En wat een geluk had je met de tas zeg! Goed ook dat je hem niet gekocht had toen ie nog 79 euro was, want volgens mij baal je dan echt als je hem later voor 15 euro ziet liggen haha.

  • admindiolifestyle says:

   Zeker weten! Dat zou écht heel erg balen zijn, maar gelukkig heb ik hem op het goede moment gekocht!

 3. Anne-Sterre says:

  Over die theelichthouders heb ik ook al eens getwijfeld, ze zijn zeker leuk. Die tas van LIV is prachtig, alleen de kleur al!

 4. Marloes Meeusen says:

  Wow wat een geluk dat je die suède tas/clutch voor zo weinig hebt kunnen kopen uiteindelijk. Geduld is een schone zaak soms 😉

 5. Iris Jonet says:

  Wat een leuke dingetjes! Vooral het tasje is echt heel leuk! En helemaal voor die prijs

 6. Ismay says:

  Wauw, dat suede tasje! En voor die prijs – echt een mazzeltje! Super leuke items!

Comments are closed.