Nominated for the Zalando Bloggers Awards 2014

Nominated for the Zalando Bloggers Awards 2014

Deze week ontving ik een heel tof mailtje van Zalando. Ik ben namelijk genomineerd voor de Zalando Bloggers Awards 2014. Hier ben ik natuurlijk heel trots op. 
Om hier kans op te maken, heb ik jullie stem nodig. Hieronder zal ik kort uitleggen wat het voor iets is én hoe je een stem kunt uitbrengen.

Dit is het tweede jaar dat Zalando deze Bloggers Awards organiseert. Degene die de meeste stemmen heeft maakt kans op de volgende onderscheidingen: People’s Choice Award, de Jury Award of de Newcomer Award.

Wat moet je doen?

Bezoek deze pagina en vul de naam van mijn blog in http://www.diolifestyle.nl en stem!
Wanneer je op mij stemt, maak je automatisch kans op €500,- shoptegoed te besteden bij de Zalando. Wie wil dat nu niet?
Alvast bedankt voor stemmen!

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. Hey meiden, die mail was alleen om jullie uit te nodigen om mee te doen. De genomineerden worden deze week pas bekend gemaakt. De 4 bloggers met de meeste stemmen worden genomi eerd. Succes! 😉

Comments are closed.