Office look – I close deals on high heels

Office look – I close deals on high heels

Het is je vast niet ontgaan dat de sale begonnen is. Zelf kan ik mij altijd maar moeilijk bedwingen tijdens de sale periode. Uiteraard heb ik niets nodig, maar al die kleding ziet zo leuk uit en tja het is ook leuk om jezelf af en toe te trakteren op een paar mooie items, zodat je weer kan shinen op je werk. Zeg nu zelf, het voelt veel beter als je kleding draagt waar je je én goed in voelt én ook nog eens fashion-a-ble uitzien. Een paar mooie hakken mag daar niet aan ontbreken. 

Het past niet meer

Vrouwen en kleding: wat moet ik daar nog aan toevoegen? Ik heb door de jaren heen veel kleding ‘verzameld’. Zoveel dat het nu niet meer past in mijn huis. Een groot deel ligt in kratten in de kelder. Mijn kledingkast is niet groot, maar ook niet heel klein. Toch is er geen plek voor 34 spijkerbroeken, 29 rokjes, 27 jasjes en talloze blousjes, topjes en truitjes. Oeps. Tot een jaar geleden kocht ik regelmatig kledingstukken bij de H&M, Mango, Bershka en noem het maar op. Alleen daar ben ik van afgestapt. Omdat ik en nettere en dus zakelijkere kleding wil dragen, maar ook omdat het vaak na twee keer was lelijk wordt en dan draag ik het niet meer. Ik ken mijzelf ondertussen. De laatste reden is dat ik de kans wil verkleinen dat iemand anders precies dezelfde blouse draagt op het werk. Ik heb dit een keer gehad en ik vond het méga gênant. 


 

I close deals on high heels

Een paar mooie hakken mogen niet ontbreken in je schoenenkast. Sinds ik werk draag ik veel vaker high heels dan voorheen, zeker tijdens belangrijke dagen is het extra leuk om mooie hakken te dragen. In de webshop van Manfield kwam ik deze toffe eyecathers tegen. Ik draag vooral pumps en ik heb één paar paar sandalen met hak, maar deze zijn toch wel echt súper gaaf. En ze lopen ook nog eens lekker. Win-win.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Donna says:

    Super mooie outfit! Het ziet er ook heel professioneel uit. Oh ja, als iemand hetzelfde aanheeft is dat toch altijd stom he.

  2. Esmee says:

    Gewaagd die schoenen! Wel heel erg mooi en je kan de look erg goed hebben. Superhip ook die oranje broek er bij!

  3. Romy says:

    Wauw, wat een onwijs mooie hakken! Zomers en netjes tegelijk! Wat een mooie outfit ook! Ik vind die oranje broek heel gaaf.

Comments are closed.