Sale Favorites van de Bijenkorf

Sale Favorites van de Bijenkorf

Het is je vast niet ontgaan: de sale is begonnen. En als er iets is waar ik stiekem toch altijd wel naar uitkijk, is het de sale. Het klinkt materialistisch en dat is het misschien ook wel, maar ik word blij van een leuke outfit waar ik mij comfortabel in voel. Niet dat ik een of andere fashion queen ben, helemaal niet, maar ik vind het fijn om outfits te dragen die ik mooi vind. Tijd om mijn Sale Favorites van de Bijenkorf te delen.

Stylecameleon

Bij elke levensfase hoort andere kleding. Toen ik nog student was, droeg ik hele andere kleren dan nu. Dit heeft er niet alleen mee te maken dat ik ouder en dus volwassener ben geworden, maar het heeft ook deels te maken met mijn werk. Hierdoor werkte ik bij een bedrijf waar pas recent de spijkerbroek geïntroduceerd was. Daarvoor mocht je daar geen jeans dragen. De ‘kleding cultuur’ was daar een stuk netter en zakelijker dan ik gewend was. Bij mijn huidige baan, een jong online marketing bureau is niets te gek. Ons kantoor ligt in hartje Amsterdam. Je kleedt je naar de gelegenheid; heb je een afspraak bij een traditionele klant, dan trek je iets netters aan. Verder is het lekker los en dat bevalt wel. 

Bomber jacket – Pumps – Groene kanten jurk – Gele jurk – Witte blouse met borduursel – Gestreept short – Gestreepte blouse


Ananas t-shirt – Choker met gouden hangers – Zwarte blouse met polka dots – Koperkleurige tas – Zwart gestreepte top – Ketting met kwastjes – Groene gestreepte top

Sale Favorites van de Bijenkorf

Ondanks dat ik in veel winkels niet kon slagen, is dat bij de Bijenkorf wel goed gelukt. Ik heb veel toffe items besteld. Ik ben vooral heel benieuwd naar de groene kanten jurk, maar ook die leren koperen tas van Liebeskind en de pumps. Aaah! Ik kan niet wachten!

Welke items vind jij het leukst?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Zelf ben ik niet zo voor de sales alhoewel ik vandaag toch goed mijn best gedaan heb. Het leukst vind ik het gestreepte shortje en het gele jurkje met volants. Het laatste omdat het een kleurtje is dat je nog goed in de herfst kan verder dragen.

Comments are closed.